Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Aktív témák
-
Berti98
újonc
Sziasztok!

Szeretném a tanácsotokat kérni gépösszerakás kapcsán, mivel én amatőr vagyok ilyen téren szükségem van rátok, akik kenik-vágják ezt a témát. Mellesleg egyre jobban elkezdett érdekelni az informatika világa szóval tanulgatom a dolgokat.
A kérésém az lenne, hogy összerakna nekem valaki egy olyan gépet ami “very high”-on FHD-be elvinne nekem akadozás nélkül? Mostani játékokat gondolok itt ( “assassins creed origins” far cry5, gta5). Jelenlegi gépen a 9.évét tölti, és úgy érzem ideje lecserélni az öreg harcost. Körülbelül ennyi az amit én szeretnék. Ha lehet úgy mondani egy “bika gépet”. Minden álmom hogy a bf1-et is nyugodtan szép minőségbe végre játszani tudjam.Egér, billentyűzet, hangfal van, monitor és gép ami kéne, és a legszomorúbb az egészbe, hogy 300ezer forintom van nagyon maximum az egészre, ennél többet nem tudok adni érte. Kérlek segítsetek nekem valóra váltani ezt a kis álmom!

Előre is köszönöm mindenkinek, aki időd áldoz rám!
Szép napot mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs