Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Berti98
csendes tag
Sziasztok!

Szeretném a tanácsotokat kérni gépösszerakás kapcsán, mivel én amatőr vagyok ilyen téren szükségem van rátok, akik kenik-vágják ezt a témát. Mellesleg egyre jobban elkezdett érdekelni az informatika világa szóval tanulgatom a dolgokat.
A kérésém az lenne, hogy összerakna nekem valaki egy olyan gépet ami “very high”-on FHD-be elvinne nekem akadozás nélkül? Mostani játékokat gondolok itt ( “assassins creed origins” far cry5, gta5). Jelenlegi gépen a 9.évét tölti, és úgy érzem ideje lecserélni az öreg harcost. Körülbelül ennyi az amit én szeretnék. Ha lehet úgy mondani egy “bika gépet”. Minden álmom hogy a bf1-et is nyugodtan szép minőségbe végre játszani tudjam.Egér, billentyűzet, hangfal van, monitor és gép ami kéne, és a legszomorúbb az egészbe, hogy 300ezer forintom van nagyon maximum az egészre, ennél többet nem tudok adni érte. Kérlek segítsetek nekem valóra váltani ezt a kis álmom!

Előre is köszönöm mindenkinek, aki időd áldoz rám!
Szép napot mindenkinek!
Aktív témák
Hirdetés
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest