Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Wishbone
csendes tag
Hi
Na én nem tudom hogy milyen alaplapot vegyek ezért kérek egy kis HELPET!
Menne a gépbe egy INTEL PENTIUM-4 2.40GHZ CPU SOCKET-478 800MHZ!!! 512K (vagy egy AMD 2800xp Barton) és egy Radeon 9700 Videó kártya na megy egy 256 Kingston DDR Ram(minimum 333Mhz)
Elvárásam az alaplappal:
-Legyen Abit vagy ASUS
-30.000 Ft szánok rá
-birja a 8x AGP
U.i.:Szerintetek a két proci közül melyik jobb ? -
Atya
tag
Igen arcot váltootam.
Megjöttek a cuccok. Ugye milyen gyorsan :DDD
Felmerült egy ''kis'' probléma.
Ugye nVidia GF4 MX440 128MB DDR video kari -m van.
Most ez megy XP alatt telepítés nélkül, mint ismeretlen eszköz(kérdőjellel van jelölve az eszközkezelőben). Ha felteszem a driverét, akkor az XP nem hajlandó elindulni. Először csak újraindult, aztán nem jött be. Most a Splinter Cell csapta agyon. Így most driver nélkü(32bit !!! en) megy a gép. Valami tipp trükk, hogy az XP driverrel is menjen.
+ Hogyn lehet rendszervisszaállítási pontot csinálni manuálisan? -
Atya
tag
Az XFX -nek jó a marketing -je. Nem?
''Video cards, that kick ass'' :DDD -
Atya
tag
Megjött a proci. De a többi cég, még csak fel sem hívott. :((
-
-
Atya
tag
XFX GEFORCE4 Ti 4200 TURBO 8X AGP 128MB DDR VIVO & DVI
Ez a kártya mennyit ér, és milyen színvonalú?
A VGA fórumban külföldi árat láttam. 150$ ~ 30 - 35000. Nem? -
Atya
tag
Kéne egy jó formázó - partícionáló program. 1előre keresgetek.
Partition magic 6.0 megvan, de német. :(((
Angol vagy magyar kéne. -
Atya
tag
válasz
kovacsson
üzenetére
Úgy nézetm, hogy nem támogatott
Grafikus vezérlő:
RADEON 8500 GPU
Memória:
64 MB DDR ( double data rate ) memória
Operációs rendszer támogatás:
Windows 98 / 98SE
Windows Me
Windows 2000
Windows XP
Monitor támogatás:
CRT Monitor: 15 tűs VGA csatlakozó
TV és VCR: s-video vagy összetett csatlakozó
DVI-I ( flat panel display ) csatlakozó -
Legolas
senior tag
Janati vedd már észre, hogy kevés vagy ide. AMD lett a konfig. Ha ennyi pénzből ütősebb intel konfigot össze tudtál volna állítani, akkor az lett volna. Itt nem a márkán, hanem az ár/teljesítmény mutatón van a hangsúly.
-
-
-
Az MX440 egy erőteljesen megbikázott GF2. A 8500-nak gyakorlatilag bármelyik verziója ''lenyomja''... :)) Komolyra fordítva a szót: 64 MB-s 8500/9100-at vegyél és akkor nagyon valószínű, hogy olyan kártyát kapsz, ami érezhetően gyorsabb az MX-nél. Elsősorban a RAM időzítések számítanak, 5ns-os memóriával szerelt kártyát ne vegyél (bár nekem ilyen van és nem panaszkodom), a gyorsabbakat nyugodtan megveheted.
-
-
-
Atya
tag
-
Atya
tag
Rophka:
Azok még kellenek. Apuméknak akarok összerakni egy gépet. Már van itthon egy Tápom, egy házam, egy modemem, meg egy S3 Savage 4 -em :t
Csodálatos a mai posta:
Megjött a vinyó. A futáros cuccokat, még nem láttam. Remélem, még ma ideérnek. Mire formázzam a vinyót? Ha minden igaz, akkor egy SuSe Linux fog az XP(prof. edition) mellé betelepülni. Így gondoltam NTFS -re. De ha Linux alól akarom elérni, akkor gáz van. Nem? Viszont: Megéri -e partícionálni? Nem lesz tőle lasabb?
Ha minden megy, akkor beiktatok egy ATI 8500 vagy 9100(pro?) -t. -
roPHka
senior tag
Mármint a Tomato lapért, prociért , 128Mb Ramért.
Atyalának ment -
roPHka
senior tag
Hali!
Adok a lapért, prociért meg ramért 6000HUF-ot! -
janati
őstag
Csakis Ati Radeon 8500-öt vegyél. Vagy ha már nincs 9100-at. Mivel ez ugyanaz.
Hidd el, legyilkolják a GF-eket. Sok esetben még a Ti4200-vel is felveszi a harcot, pedig az azért jobb/újabb kártya.
Amennyibe most kerül egy 8500/9100 Radeon, a legjobb. Egy,másfél éve 100e ft körül mozogtak... Azért ez mutat valamit.
Tesztek: www.tomshardware.com
GF4MX440 nagyon gyenge kártya. Attól sokkal jobb kb ugyanannyiért a GF3Ti200. Ami azért messze van az Ati-tól.:P -
janati
őstag
Ugyanmár!!!!
A haverom haverjának a haverja ezt meg azt mondta a ''szar'' P4 Celeron-ról......
Én valóban P3 Cerka Tua.1.2-1.5-ről váltottam P4 Cerka NW 2.0-3.0-ra. És SOKKAL gyorsabb!! Egyetlen játék (maiak) sem szaggat be 1024x768x32 minden full.-ban. Erről ennyit. A Tua már egy-két mai darabnál régen kifeküdt volna.
Egy szónak is száz a vége, ennyi pénzért (kb19e ft) jó kis proci ez. PONT. -
maniac
senior tag
Szia!
En is AMD parti vagyok, de en se beszellek le az Intelrol ha azt akarsz mindenfelekepen. Csak azt szeretnem mondani hogy haverom nagyon megszivta ugyanezzel a procival, ugyanis ez meg az 1300Mhz-es PIII TUALATIN-t is alulmulja. Te dontesed szal nem szolok bele, csak tajekoztatlak. -
Atya
tag
Figyúz! mindenki. Ez a csere, már elég esedékes volt. Most hozta el haverom a BatlleField 1942 -t. A 2. pályán 0.1 FpS sel ment. Nem szórakozok. Úgy beakadt a tankban, hogy nem tudtam mozogni. 2 perc alatt kiszáltam, majd lehajoltam. Megpróbáltam kilőni egy rakétást, de 20 Mp után(képfrissítés nélkül) abbahagytam. :DDD
Egyéb adatok. 3Dmark híjján, saját mérést csináltam. Nem nagy szám, csak fps.
Platoon: [640*480*24]
Menu:
Max: 39FpS
Min : 10FpS
Játék:
Max: 27FpS
Min : 2 Fps
Worms World Party: [1024*768*24]
Max: 67FpS
Min : 30FpS
XP töltése:
1(Min).00(sec).43(10/sec)
Egyébként dután kerestek. A vinyót postán adják fel. Holnap után már itt lesz. Remélem holnapra ideérnek a futárok.
Aktív témák
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest