- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
retes
aktív tag
válasz
szavapart #94 üzenetére
Szia,
Sajnálom, hogy csak most, Igazad van megy így a dolog szal én még csak láthatóvá se tettem és így is megy rendesen. Csak valamiért nagyon pontatlan. Olyan 10méteres körzetben van csak a láda az érkezés a célhoz után és pl multiládánál, ha tolok be iGO8ba koordinátát akkor simán mondja, hogy nincs út a közelbe és nem is nvigál oda. Erre van valami megoldás vagy másik szoftver?
-
retes
aktív tag
válasz
szavapart #92 üzenetére
Mikor azt mondtam, hogy mindent kipróbáltam, na akkor tévedtem, viszont félek nem nagyon fog segíteni, mert amúgy a POI-ba másolva kéne működnie. Én oda tettem, de nem ment, ha átteszem a POIkat abba a struktúrába nem hiszem, hogy menni fog... De majd nem doká kipróbálom...
Köszi a segítséget!
-
retes
aktív tag
Szia,
Felvettem saját POI-t de nem lett másképp... Esetleg más ötlet és már mindent kipróbáltam... :S
-
retes
aktív tag
válasz
szavapart #85 üzenetére
Szavapart,
Köszönöm a linket én is ugyan így tettem, de nekem nincs az iGO8/content-ben userdata, itt csak olyan van, hogy POI. Abba belemásolva meg nem konvertál és nem is jelenik meg semmi sem... A leírásban ahogy elnézem nem nagyon lehet elrontani semmit sem. Tudnál nekem segíteni, hogy hol a hiba? Hozzáteszem, hogy rejtett fájlokat láthatóvá teszem és akkor se látom...
Előre is köszönöm!
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Az a baj, hogy sokszor próbáltam beírni a koordinátákat, de mivel ott nem nagyon talált utat ezért oda se navigált...
Egy barátom mondta ezt a gpsbabel dolgot, de az se nagyon megy. Esetleg akkor tudtok mondani olyan programot ami windows mobil 5.0 ra megfelel a célra?Előre is köszönöm mindenkinek!
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Geoládáznék én is, de sajnos a gpsemen csak egy igo 8 van. Találtam leírást, hogy miképp tudok poikhoz betenni gps babellal ládákat, de valahogyan nekem nincs a megadott leírásban olyan könyvtáram... :-S Tudnátok segíteni, hogy az olyan igo 8 nál amiben az ig8/contentben már ott a poi és nem a iGO8/content/userdata/poi/ ben van abban mit kell csinálni hogy a gps babelel készített láda adatbázis belekerüljön a poik közé?
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
Retes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest