Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
retes
aktív tag
válasz
szavapart #94 üzenetére
Szia,
Sajnálom, hogy csak most, Igazad van megy így a dolog szal én még csak láthatóvá se tettem és így is megy rendesen. Csak valamiért nagyon pontatlan. Olyan 10méteres körzetben van csak a láda az érkezés a célhoz után és pl multiládánál, ha tolok be iGO8ba koordinátát akkor simán mondja, hogy nincs út a közelbe és nem is nvigál oda. Erre van valami megoldás vagy másik szoftver?
-
retes
aktív tag
válasz
szavapart #92 üzenetére
Mikor azt mondtam, hogy mindent kipróbáltam, na akkor tévedtem, viszont félek nem nagyon fog segíteni, mert amúgy a POI-ba másolva kéne működnie. Én oda tettem, de nem ment, ha átteszem a POIkat abba a struktúrába nem hiszem, hogy menni fog... De majd nem doká kipróbálom...
Köszi a segítséget!
-
retes
aktív tag
Szia,
Felvettem saját POI-t de nem lett másképp... Esetleg más ötlet és már mindent kipróbáltam... :S
-
retes
aktív tag
válasz
szavapart #85 üzenetére
Szavapart,
Köszönöm a linket én is ugyan így tettem, de nekem nincs az iGO8/content-ben userdata, itt csak olyan van, hogy POI. Abba belemásolva meg nem konvertál és nem is jelenik meg semmi sem... A leírásban ahogy elnézem nem nagyon lehet elrontani semmit sem. Tudnál nekem segíteni, hogy hol a hiba? Hozzáteszem, hogy rejtett fájlokat láthatóvá teszem és akkor se látom...
Előre is köszönöm!
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Az a baj, hogy sokszor próbáltam beírni a koordinátákat, de mivel ott nem nagyon talált utat ezért oda se navigált...
Egy barátom mondta ezt a gpsbabel dolgot, de az se nagyon megy. Esetleg akkor tudtok mondani olyan programot ami windows mobil 5.0 ra megfelel a célra?Előre is köszönöm mindenkinek!
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Geoládáznék én is, de sajnos a gpsemen csak egy igo 8 van. Találtam leírást, hogy miképp tudok poikhoz betenni gps babellal ládákat, de valahogyan nekem nincs a megadott leírásban olyan könyvtáram... :-S Tudnátok segíteni, hogy az olyan igo 8 nál amiben az ig8/contentben már ott a poi és nem a iGO8/content/userdata/poi/ ben van abban mit kell csinálni hogy a gps babelel készített láda adatbázis belekerüljön a poik közé?
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
Retes
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő