- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szavapart
csendes tag
Na tehát a megoldás.
Technika:
IGO8 8.3.2.71348.
Blue Panther 460
gpsbabelEste nem értem rá így csak mostanra lett meg. Simán létrehoztam az Userdata és alatta a poi könyvtárat. bemásoltam és láss csodát...felismerte.
A beállításokban láthatóvá tettem, és a keresésnél már meg is jelentek.
Reboot-tal indítottam a masinát.SZVSZ ennyi.
-
szavapart
csendes tag
Lehet, hogy most nagy butaságot mondok.......
A IGO-n belül kell elsőként egy saját poi-t felvenni, s csak akkor jön létre ez a könyvtár.
Amiből gondolom. Elmentettem PC-re a frissítés előtti IGO-t, és ott van ilyen könyvtár és Poi alkönyvtár. De megnéztem az új IGO-t, és ott nekem sincs ilyen. Természetesen ez a kártyára másolás előtti állapotú.
/ Csak a PC-n tudom most megnézni. A PNA nincs nálam. /Légyszíves próbáld meg. Lehet hogy ez a megoldás.....
Este megnézem a PNA-t is.
Remélem tudtam segíteni. -
niti
aktív tag
A russa nagyon- nagyon jó! Mi is azt használjuk, pda-n. Egy jó térképpel (amit letölthetsz a turistautak.hu-ról) egyenesen főnyeremény. Sok helyen nemhogy a turistautakat, de még az erdei padokat, kilátókat, vízvételi helyeket is ismeri. Sylverrat oldalán mindent megtalálsz hozzá! Hajrá, majd írj
-
szavapart
csendes tag
Üdv!
POI berakása igo8 alá:
http://sylverrat.hu/faq/index.php?page=igo8/ Míg nem volt Garminom addig egy Blue Panther PNA-t használtam Russa-val.
Az ismeri a turista utakat. Természetesen IGO8 mellett. ;) /http://sanchoblogja.blogspot.com/2007/04/gis-russa-oldalak.html
Windows mobilra is. Ingyenes, a térkép is.....és még pontos is az IGO-hoz képest.
-
niti
aktív tag
Szia!
Mi is kézzel írtuk be a koordinátákat, igaz, az igo6 volt. De ez nem tartson vissza- pötyögd be mindig keresés előtt!
Azért arra készülj fel, hogy az igo nem a legjobb erre, alapból a sétetempót nem követi túl jól, és nem ismeri az erdei utakat... Mindenesetre használható, csak ki kell ismerni a buktatóit, és nem elkeseredni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest