- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hroleez
tag
válasz
dr_strange
üzenetére
Én benne vagyok, bár én csak a sok kudarccal és ezek szisztematikus javítgatásának útjával tudok hozzáadni valamit... Húúú, gyönyörűű ez a magyar nyelv!

De, hogy legyenek tapasztalatok még, egy-két ismerősnél is kipróbálom a konfigom.. Sőt, egy próba erejéig visszateszem az nvidia kártyát is...
Yom, kipróbálod te is a konfigom?
MOst hardveresen macerálom a jobb képminőség miatt a tvout-ot.
dbus: erős szellemi ráhatás után úgydöntött, hogy jelez minden eseményt (cdrom, usb drive, kamera, 9in1 olvasó). Most kinyúvasztom a hal-t!
Az ACCEPT_KEYWORDS=''~x86'' tényleg nagy rizikót okoz a rendszerben? Mondjuk azért nem vagyok megijedve, de szeretném tudni.
Köszi,
Roland
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bioshock 2 Special Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- MacBook Air M1 13' 256GB 87% (3Hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest