Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
Rászántam magam végre, hogy lecseréljem a monolitikus kde-t (v3.5) a gépemen, a szétdarabolt-ra. Ugye csak annyi a dolgom, hogy unmerge-elem a kde elemeit, pl. emerge --unmerge kdebase, és utána kiadok egy emerge kdebase-meta parancsot?
Más. Nálatok nem jelentkezik a 3.5 felrakása után a kde desktop bejelentkezése, azaz login után, a kde mediamanager service is not running hibaüzenet? Ez a mediamanager service nem indítható kézzel a control center-ből sem. Nézegettem a gentoos fórumot, több dolgot is javasoltak, de egyik sem tűnt túl meggyőzőnek. Valószínűleg vmi inkompatibilitás, várhatjuk a kde javítást?
Sipi> végül visszaállítottam 1.11.14-es baselayout-ot, sehogy sem sikerült rendbehoznom a boot-ot azzal, hogy a net.eth0-t átraktam boot level-re a default helyett. Így most nem a háttérben megy az internetre csatlakozás, azaz nincs gond azzal, hogy a későbbi processzek még nem jutnak ki.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Filmgyűjtés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest