Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
asturel
üzenetére
Uhh, pár dolgot nem értek teljesen.
Vagy XGL, vagy AIGLX. A kettő teljesen más megközelítés. Javaslom, felejtsd el az xgl-t, uninstall. Unmaszkold az xorg-servert, a legújabbakben alapból van az aiglx patch. laymannel add hozzá a sabayon és xeffects overlay-t, sok jó cucc van benne.
Kell egy xorg-server-1.1.99.903-as, és a sima Portage-ból a beryl-cuccok. Az xeffects-ben -9999-es CVS verziók vannak, ugyanakkor van stabilnak minősülő kiadás is.
az xeffects-ből fel kell még tenni valami window decoratort. KDE alá aquamarine, Metacity-hez a heliodor. De metacity csak akkor kell, ha standard Gnome-ot akarsz használni. Szerintem neked elég az emerald, az amolyan általános cucc.
Én futó xorgból szoktam próbálni, ablakban indítok egy másikat, amiben indítom majd a window decoratort. Aztán egy próba xterm
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest