Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• asturel

őstag

Hosszu ido elteltevel ujra a forumtarsak segitsegere lenne szuksegem:
    konkretan fglrx + beryl + icewm4 + XGL/AIGLX-el gyult meg a bajom.

Ha az XGL-t elinditom, hiaba probalok ra kuldeni egy xtermet semmi nem latszik rajta (vegigprobaltam az osszes letezo displayt, talan nem mukodne az xgl aiglx supportal forgatott xorg-al?)

Kesobb tettem egy probat, xorg + aiglx comboval, igy viszont icewm4-be a emerald nem igazan mukodott, regen probaltam cvs-bol, akkor befagyasztotta az ablakkezelot (only cursor), most mar cvs-bol fel sem tudom tenni (egyaltalan letolteni se tudja cvs-rol).

Masik megbosszantobb, hogyha compositet bekapcsolom (ertesuleseim szerint ez mindenkeppen kell a berylnek) fglrx 3D accelerationtol mely bucsut kell vennem (olvastam errol is forumokon, de azonkivul, hogy regebbi fglrx-el meg ment a 3D+composite hasznalhatobb informaciora nem leltem :W )

Meg a masik, hogy probaltam icewm configban ablakkezelot atirni beryl-aglx -re akkor lattam a beryl-es logot lobogni, viszont korai orom volt, miutan betoltott szepen elszalltak az icewm cuccai i/o erroral :D.

Tanacstalan vagyok, mar azt se tudom, hogy ati radeon kartyahoz, aiglx kene vagy xgl?!

KDE/Gnome-m nincs es desktop managert se hasznalok. gentoo-xeffects howtokat mar joparszor vegignyalaztam, ubuntu forumokat stb.
    Lassan mar oruletbe kerget, forgo porgo ropkodo ego kockat akarok!!!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés