Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
Hosszu ido elteltevel ujra a forumtarsak segitsegere lenne szuksegem:
konkretan fglrx + beryl + icewm4 + XGL/AIGLX-el gyult meg a bajom.
Ha az XGL-t elinditom, hiaba probalok ra kuldeni egy xtermet semmi nem latszik rajta (vegigprobaltam az osszes letezo displayt, talan nem mukodne az xgl aiglx supportal forgatott xorg-al?)
Kesobb tettem egy probat, xorg + aiglx comboval, igy viszont icewm4-be a emerald nem igazan mukodott, regen probaltam cvs-bol, akkor befagyasztotta az ablakkezelot (only cursor), most mar cvs-bol fel sem tudom tenni (egyaltalan letolteni se tudja cvs-rol).
Masik megbosszantobb, hogyha compositet bekapcsolom (ertesuleseim szerint ez mindenkeppen kell a berylnek) fglrx 3D accelerationtol mely bucsut kell vennem (olvastam errol is forumokon, de azonkivul, hogy regebbi fglrx-el meg ment a 3D+composite hasznalhatobb informaciora nem leltem
)
Meg a masik, hogy probaltam icewm configban ablakkezelot atirni beryl-aglx -re akkor lattam a beryl-es logot lobogni, viszont korai orom volt, miutan betoltott szepen elszalltak az icewm cuccai i/o erroral
.
Tanacstalan vagyok, mar azt se tudom, hogy ati radeon kartyahoz, aiglx kene vagy xgl?!
KDE/Gnome-m nincs es desktop managert se hasznalok. gentoo-xeffects howtokat mar joparszor vegignyalaztam, ubuntu forumokat stb.
Lassan mar oruletbe kerget, forgo porgo ropkodo ego kockat akarok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Projektor topic
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Horgász topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)
.