Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• escie

őstag

Sipi,
    persze a gammut ismerem, ezt is akarom használni, de most hogy mondod, valóban nincs szükség a gnokii-ra, mivel a gammuban is benne van a nokia_dku2 modul, ezt eddig nem tudtam.

de,
    ha jól értelmezem, ez sem fordítja az ominózus modult, holott a forrás-fában benne van. arra sem bírok rájönni, hogy hogy kéne lefordítani ''kézzel''. a configure-nek nincs x joga, ha adok, hibával leáll, így a make sem megy, persze. megpróbáltam, hogy gcc nokia_dku2.c, nem működik így.
    tehát akkor van egy frissebb forrásunk, mint a gnokii-é, de ugyanott vagyunk. hogyan kell rávenni a emerge-et, hogy lefordítsa a modult is?
    az emerge is ugyanazt a tool-chaint használja, de ha emerge helyett én adom ki a parancsokat, akkor sem lesz modulom.
    kicsit olvasgattam, lehet, hogy jó lesz nekem a cdc_acm is?! este forgatok egy kernelt...(ha jól sejtem -és reményeim szerint-, ez a modul ugyanzt ellátja, mint a nokia_dku2, csak ez egy általános célú eszköz. ez remek lenne, hisz jobb egy natív driver, mint egy elhagyatott, hack szintű kis driver)
    persze azért várok ötleteket a nokia_dku2 modul lefordítására is.

dr_strange,
    igen, előbb-utóbb bele akarok vágni, elég érdekes terület. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés