Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
Sipi,
persze a gammut ismerem, ezt is akarom használni, de most hogy mondod, valóban nincs szükség a gnokii-ra, mivel a gammuban is benne van a nokia_dku2 modul, ezt eddig nem tudtam.
de,
ha jól értelmezem, ez sem fordítja az ominózus modult, holott a forrás-fában benne van. arra sem bírok rájönni, hogy hogy kéne lefordítani ''kézzel''. a configure-nek nincs x joga, ha adok, hibával leáll, így a make sem megy, persze. megpróbáltam, hogy gcc nokia_dku2.c, nem működik így.
tehát akkor van egy frissebb forrásunk, mint a gnokii-é, de ugyanott vagyunk. hogyan kell rávenni a emerge-et, hogy lefordítsa a modult is?
az emerge is ugyanazt a tool-chaint használja, de ha emerge helyett én adom ki a parancsokat, akkor sem lesz modulom.
kicsit olvasgattam, lehet, hogy jó lesz nekem a cdc_acm is?! este forgatok egy kernelt...(ha jól sejtem -és reményeim szerint-, ez a modul ugyanzt ellátja, mint a nokia_dku2, csak ez egy általános célú eszköz. ez remek lenne, hisz jobb egy natív driver, mint egy elhagyatott, hack szintű kis driver)
persze azért várok ötleteket a nokia_dku2 modul lefordítására is.
dr_strange,
igen, előbb-utóbb bele akarok vágni, elég érdekes terület.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest