- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
Sipi,
persze a gammut ismerem, ezt is akarom használni, de most hogy mondod, valóban nincs szükség a gnokii-ra, mivel a gammuban is benne van a nokia_dku2 modul, ezt eddig nem tudtam.
de,
ha jól értelmezem, ez sem fordítja az ominózus modult, holott a forrás-fában benne van. arra sem bírok rájönni, hogy hogy kéne lefordítani ''kézzel''. a configure-nek nincs x joga, ha adok, hibával leáll, így a make sem megy, persze. megpróbáltam, hogy gcc nokia_dku2.c, nem működik így.
tehát akkor van egy frissebb forrásunk, mint a gnokii-é, de ugyanott vagyunk. hogyan kell rávenni a emerge-et, hogy lefordítsa a modult is?
az emerge is ugyanazt a tool-chaint használja, de ha emerge helyett én adom ki a parancsokat, akkor sem lesz modulom.
kicsit olvasgattam, lehet, hogy jó lesz nekem a cdc_acm is?! este forgatok egy kernelt...(ha jól sejtem -és reményeim szerint-, ez a modul ugyanzt ellátja, mint a nokia_dku2, csak ez egy általános célú eszköz. ez remek lenne, hisz jobb egy natív driver, mint egy elhagyatott, hack szintű kis driver)
persze azért várok ötleteket a nokia_dku2 modul lefordítására is.
dr_strange,
igen, előbb-utóbb bele akarok vágni, elég érdekes terület.
Új hozzászólás Aktív témák
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- Fogyjunk le!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest