Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
Kóricálás közben még találtam olyan pillart amihez kéne (szét van törve), szóval nem lennék boldog ha már nem kapnám vissza...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Miről beszéltek? Totál lemaradtam
Volt két bolt...eladtam nekik pár szirszart, oszt ennyi. Ezzel lesz valami dolog még?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sordoran
addikt
Ez ma nyílt, vagy csak nem vettem észre tegnap? Nekem lement 10 ciklus még szombaton, azóta semmi. Ma még nem néztem meg mi a helyzet a telken, és azt se tudom honnan szerezhetek bolthoz díszítést az alapokon kívül.
Sirandrish: Megcsinálsz questeket, eladsz dolgokat a két boltnak, utána a saját üzletedbe tudsz 10 ciklusban fejleszteni és bevételt szerezni. Én itt állok most, de ez a 3 bolt nekem is újdonság.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sirandrish
Topikgazda
Én azt se tudtam hogy van boltom, szóval nem elég hülyebiztos
Merre keressem?
Nah..questet már találtam[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Megszoktam csinálni mindent, de még csak a küldiknél járok. Az eventekre még nem volt időm
-
Sirandrish
Topikgazda
A boss lábai között lévő portable teleport azért közelebb van gondolom
-
Sordoran
addikt
Igen, de ez is macerás. Ne kelljen ennyit se futnom. Egy hétig lenn van a teleport, ez idő alatt kifarmolom.
Sirandrish: Egyértelmű, de ennyire pofátlan nem vagyok. Terem szélén lévő faágra raktam.
F34R: Igenis!
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Sordoran
addikt
Ez nem is GI hanem Hu Tao Edition.
Nagyon kéne, de még ha kapható lenne is itthon, akkor se hinném hogy szánnék rá ennyit, mivel már átpártoltam a sötét oldalra.
Viszont telefon nélkül ez az ajándékcsomag jöhetne, a Staff of Homa-s SIM tű külön jól néz ki.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
emiki6
veterán
Kazuha nem OP, mert egy Abyss-ban nem minden esetben jobb, mint Sucrose (azaz Suc Kaz-ra cserélése nem hoz vagy nem számottevő mértékben DPS növekedést) és ahol egyértelműen jobb, ott sokkal nehezebb játszani, mert doubleswirl-ölni kell, ami hajszálpontos időzítéseket igényel. Sucrose egy 4* unit és nem kell belőle C6 se.
Az, hogy Kazuha, OW-ben oneshotolja a hilichurl-öket, ha el tud nyelni egy elemet, az egy dolog.
Venti is "OP", de csak akkor, ha össze tudja rántani az enemyt. Ha nem, akkor elmarad a többiektől, így általánosan ő sem OP.
A nem vákuumozható enemy-k Venti nerf-ek, a corrosion Zhongli nerf és Kokomi buff. A Clam set Qiqi buff, a dendro is felhozott sok meh karaktert egész jó szintre. Összességében egészen kiegyensúlyozott a játék a lehetőségekhez és a profit orientáltsághoz mérten.Benny azért olyan amilyen, mert ők se tudták, hogy mit teremtenek.
A gyenge 4*-ok meg fillerek, hogy lehessen kevéssé hasznos karaktereket kapni wish-eléskor. Fegyvereknél is ugyanez van, van egy csomó, ami azért van, hogy ha már kapsz valamit, ne kapj jót.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
-
Sirandrish
Topikgazda
A falbontó fasza is lehetett volna, ha olyan ember csinálja aki valaha játszott már Arkanoiddal, vagy bármilyen klónjával. Az egyetlen dolog amire effektív ráhatásod van, az az hogy a "pingpong"ütőd milyen szögben találkozik a golyóval, mert ugye annak függvénye hogy merre megy a golyó, és lényegében így tudsz célozni. Nah ezt itt totál nem vették figyelembe, ahogy megy úgy megy, aztán annyi
Egyébként ha tényleg jól megcsinálták volna, akkor is rettentő idegen lenne a Genshin világába szerintem.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Igen, azt már lassan a vajaskennyére is rárakják...
Vaj+kenyér=vajaskenyérEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dewri
aktív tag
Szerintem így próbálják rávenni az embereket, hogy kezdjék el csinálni ezeket a questeket is... Az átlapozhatatlan végtelen dumálások miatt pl én is elég sokat bennthagytam, de így, hogy egy questen belül chapterenként adnak egy-egy wish-t, muszáj lesz elkezdeni a kattintgatást...
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Nekem ezzel csak az az egy bajom van hogy hülye vagyok és nem tudom elengedni. Réges régen nem köt le...nap mint nap azt nézem hogy tudnám a leggyorsabban letudni a "napit", de mégsem bírom letenni.
Az utolsó terület annyira van felfedezve, amennyire a küldi igényelte...3 métert nem mentem pluszbaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
emiki6
veterán
Azért annyira nem. Egy rpg jellegű open world fantasy játék, aminél a sztori és az exploration központi szerepet kap és egy turn based stratégia játék elég messze áll egymástól. Akkor már inkább horizon zero dawn vagy mittomén.
Van azért a piacon bőven open world fantasy, ami nem predatory gacsa rendszert használ.Kétlem, hogy lesz mihoyo-nak olyan játéka ami van olyan "érdekes", mint a genshin, amíg a genshin véget nem ér. Van egy tendenciájuk, hogy mechanikailag, gameplayileg eltérő játékokat dobnak a piacra, így ha nekem a genshin volt telitalálat, akkor a többi mellélövés.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Sirandrish
Topikgazda
Az új sivatagos területen elfutottam az új artis instához, a többi helyre még a lábujjamat se dugtam be
-
Sordoran
addikt
Nem vagytok még trap-isták.
Ez még nem spoiler, szóval engem nem zavar, de jövőre tekintettel emlékeztetőül: egy darabig mellőzzük, vagy csak spoiler gomb használatával írjunk a sztoriról. Sokan szerintem csak hétvégén tudnak majd kalandozni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest