Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
wandor0930 #3333 üzenetére
Akkor nem csak én vagyok ilyen gyűjtögetésben. Mondjuk nekem még "csak" 16ezer van, de mivel már 74 wish-el vagyok Zhongli után, lényegében garantált a Hu Tao-m. Nekem Xiao egyáltalán nem tetszik, ha nem várnék két másik karaktert, akkor se választanám. Viszont ezzel sincs baj, sokaknak ő a kedvenc, kinek a külseje miatt, kinek a stílusa vagy játék mechanikája miatt. Már várom a Xiao.exe videókat, ahol "pattogását" helyezik más kontextusba.
Amúgy fegyver banner lehet másik fate-en vagy valami egyéb módon igénybevehető. Tudom többség (én is) a karakterekre hajt, főleg mivel célzottan fegyvert szerezni nehezebb és mindig van alternatíva. Hiába van ott 80. garantált 5 csillagos, és 75% eventes, de mivel 2 fegyver van jellemzően, így mégis csak 37,5% hogy azt kapod ami kell, és garancia sincs, hogy majd következőre, vagy azután megkapod.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
wandor0930 #3333 üzenetére
Egy teljes Wish-nyi alapanyagot kapsz majd érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amatőr csillagászat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest