Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Citrone39
tag
válasz
Sordoran
üzenetére
A Hexenzirkel buff előtt én is így láttam, de most már semmi nem garantálja, hogy a régi karakterek ne kapnának buffot, és így újra ne lennének a meta részei. Lehet később jön egy Knights of Favonius buff, Liyue buff, stb...
Másik meg valószínűleg nem szorul rá a Genshin, hogy kedvezményesen osztogasson karaktereket, míg a ZZZ igen. Itt már régen kialakult egy masszívan fizetőképes rajongóbázis, és amíg nem törik meg a jég, addig ez így marad. 2026-27-ben több AAA kategóriás gatcha játék is jön. Majd talán akkor engedékenyebbek lesznek, ha látják, hogy az emberek elkezdenek átvándorolni azokra.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Egyebkent ha mar logikarol beszelunk: egy AAA-s jatek araert, amit igazabol a bp+welkin mar reg kiadott, sokan vagyunk így, az alap karaktereket a fő story szálból odaadnám. És itt egy kis hiányosság is eszembe jutott a karakterek tervezese/szervezese okán, pl Mondstadt anemo vonal 1 standard 5* ami a story vegigvitelehez kellhetett volna anemo traveler mellé(két anemo a csapatban előnyök miatt) és így végig az összes területen. Pl Dehyat nem is ertem minek kellett standard bannerre felvenni Thignari után...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest