- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
válasz
RoyalFlush #2696 üzenetére
Oda is bőven elég a 3600. Nálunk egy 20nm-es szobában van, de 1/4 fölé ritkán húzom a hangerőszabályzót. Használtuk nagyobb térben is, teljes hangerőn több órán át és bírta a terhelést, a sub sem ment át gerjedő búgásba (pedig több, mint 4 éves a kicsike). Az, hogy szépen, telten szóljon nagyobb térben is, főleg attól függ, hogyan helyezed el a hangfalakat (különösen a subot).
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, nekem van 1 ilyenem eladó:
[link] -
Rolly21
csendes tag
szioztok akkor egy 5005-őshőz egy audigy 2 hangkari megfelelne? Egy kolléga azt mondta hogy szuper hozzá.
-
RoyalFlush
őstag
A Genius Home Theatre 5.1 3600 legjobban szerintem a 16 m2-es szobámban szól. Nagyobb térbe (>24m2), melyik típust ajánlanátok egy asztali DVD lejátszóhoz?
-
$om@
csendes tag
Sziasztok! Nekem is egy 5,1-es geniusom van! És az vele a gond hogy ha túl nagy a basszus, vagy nagyon hangosra vesszem akkor elég hangosan zörög benne a subb cső
. Szetem is márszét de nem tok ott neki mit csinálni! Szerintetek mi lehet a próbléma??? ha tutok valami tippet írjatok! Kösszi!
-
old gray
addikt
Próbáltam az átalakítóval is, eredménytelenül.
Természetesen a realtek ill. az nvmixer-el is teszteltem a cuccot, mindkettő teszteli külön-külön a 6 csatornát. Val.színű egy win reinstall lesz, t.illik a bemenetek jók (egy sim stereo hangfallal néztem) ill. a hangfalak is jók (rákötöttem őket a front-ra és mindegyik szólt).
A dolog tesztelése tolódik, most váltok AMD-ről Intelre, keddig nem lesz gépem.
-
Norb87
csendes tag
Sziasztok!
Közbe meglett a subnak, nincsen baja, csak szét kellett szedni, valószinűleg valami kontact hiba volt a mélynyomónál, össze lett szerelve most elvileg müxik jól!
Jó hangja van ennek a 4000 -es tipusnak, ajánlom azért mindenkinek... -
pd
tag
válasz
old gray #2689 üzenetére
Lehet, hogy hülye ötlet, de hátha nem próbáltad. A hangfalhoz kaptál elvileg kis átalakító zsinórt, azt dugd rá a center/sub-ra és úgy dugd az alaplapra, hátha csodát művel (hátha azért nem műxik mert a center jelet küldi a mélynyomóra és fordítva, a zsinór ezt orvosolja).
A hangot ugye valami 5.1-gyel teszteled? Nehogy az legyen a baj, hogy valamelyik véletlenül azért nem szól, mert nem is kell neki.
-
old gray
addikt
Most már kezd nagyon elegem lenni ebből a SZARBÓL!
Genius SW-HT 5.1 5000 + integrált Realtek ALC850
Egyszerűen nem tudom beállítani normálisan, már ezer+1 topicot végigolvastam.....
Sem Realtek-es driverrel sem nForce4-es driverrel. Az előlapi kivezetéseket kikötöttem, a jumperek visszakerültek a helyükre.Színkódok:
- zöld : front, működk, semmi gond
- fekete: ez a mélynyomó/venter helye lenne -> a Geniuson naranccsal van jelölve
- narancs: ez a rear helye lenne -> a Geniuson feketével van jelölve
- lila: ez 7.1-es rendszerben a surround helye, elméletileg nincs rá jelen esetben szükségACE mega codec pack-ot leszedtem, csak divx / xvid és ac3 codec van fent.
Össze-vissza működnek a hangfalak, pl. a 2 hátsó csak akkor szól, ha 7.1-et állítok be és a hátsó hangszórókat a lilába dugom. A mély egyáltalán nem működik, hiába kapcsolom be az LFE crossovert, semmi hatása, csak a mélyeket leveszi a szatellitekről, de nem küldi a mélynyomóra.
V.ki segítsen, nagyon régen találkoztam ilyen gagyi márkával.
-
qwertzz
csendes tag
Hali! Egy ilyet néztem magamnak: Genius SW-HF5.1 5000
Olvastam róla rosszat, jótHangminőségbe jobb mint pl egy Logitech X-510 ? Köszi
-
Rolly21
csendes tag
aha értem a dolgot de ugy bazi sok lenne érdeklődtem már jamo hangfalszett 40 körül meg erösítő is ugyanannyi. de az így már nagyon sokk.
még egy hangcuccot találtam: http://www.edigital.hu/product.php?productid=20720&cat=1484&page=1Eton beszélhetnénk msn-en is.
cim:rolly21@freemail.hu -
Enton
addikt
válasz
Rolly21 #2681 üzenetére
Kösz az elismerést!Sokat rohangáltam utána de meglett minden hozzá!
Számomra még felejtős a 4GB ram, nincs jelenleg olyan programom ami igényelné!Viszont ha a Genius-nál jobb minőséget akarsz akkor inkább érdemesebb külön erölködőt venni és hozzá válogatott mélynyomót és satteliteket!Csak az már sok pénz nagyon!
-
Rolly21
csendes tag
Sziasztok na találtam még egy cuccost. az 5000-es meg az 5005-ős hangfal mellé amin gondolkodok.
Ezt: http://depo.hu/logitech/g51
ez szerintetek ad olyan hangminőséget mint az előbb emlitett két hangfalcucc.
és ha valamit tudtok még 25-40000 között irjatok lécci.
a vásárlást márc 10.-e körülre tervezem.
Előre is köszi az infókat. -
Norb87
csendes tag
Sziasztok, kellene kis segítség nekem a Genius rendszeremmel kapcsiban, namost nekem HF 4000 -res tipús van 5.1 -es, annyi lenne, hogyvalamiért nem szól a subja, elvileg próbáltuk 5.1 -ben dvd lejátszóval és nem szolalt meg, próbáltuk stereón hangkari kimenetről aux 1 -en de ugysem szólt, próbáltuk hangkarimra rákötni hogy sub/center mert hd audios a hangkarim de ugy sem jó, gyanítom hogy valami gáz van a sub körűl, ha valaki tud segítsen legyenszíves !!!! Köszi !!!
-
kayman
senior tag
Én azt néztem, hogy az 5005 mélynyomójának doboza összement az 5000hez képest pár centit. A center 2 mély-középe külön kamrába kerülhetett, mert 2 reflexnyilás van rajta.
Az irányitó nem tud többet és nem is szebb, max javithatóbb ha bármi lesz vele.
Az tetszik, hogy kevésbé vakit a kék led benne, de szerintem szebb az 5000. És szinben is jobban eltalálták. Bár én a 4000es szinét szeretem a legjobban. -
Newlocal
aktív tag
Hát tuti meghalt. Ugy elkezdett füstölni, azt hittem vmi bónusz füstgépet is beleraktak csak eddig nem tudtam róla
Mekkora ezeknek a halálozási arányuk? Mert akkor lehet nem ilyet veszek ha nem javítható, hanem a szatelitekhez vmi aktív mélyládát külön. -
Newlocal
aktív tag
Sziasztok!
Nagy problémával fordulok felétek.
Genius SW-HF 5.1 5000 hangfalszettem van. 2006 novemberében vettem, eddig semmi baja nem volt. Épp tévéztem az előbb mikor elkezdett recsegni ropogni a mélynyomó, majd erősen füstölni kezdett és el is némult - szerintem örökké.A többi hangfal szól még, de a mélynyomó kuka teljesen.
Mi lehet a baja?
Szerintetek mit tegyek? A gari már lejárt ugyebár. -
floxet
tag
bocsánat
rossz linket adtam, de már tárgytalan mert rájöttem itt márkáról van szó. egy logitech 6.1-es hangfalszettet akartam linkelni de a márka miatt drágább, hisz ha a műanyag alapot és paramétereit veszem akkor 5000 vagy 5005 messze jobb. faternak 5000-es van, állat hangja van, hangos is mindenre jó. én egy 5005-öst veszek pénteken remélem hasonlóan jó lesz
és egy Sound Blaster X-fi xtreme Gamer Fatality hangari fogja hajtani remélem sikerrel.
-
Fényhozó
tag
Ez... ez egy annyira eltalált, csoda... Legalábbis kinézetre... Jó volna élőben is meghallgatni. Tudtok olyan helyet, ahol erre lehetőség van?
-
gexona
csendes tag
válasz
aliaslaci #2640 üzenetére
Igen, csak nekem az a baj, hogy az asztali DVD lejátszót és a gépet is rá szeretném egyszerre kötni.
(már próbáltam működik, csak egyszerre szól a kettő, de ez megoldhatóAz asztali DVD-t viszont csak a 9 pólusú DIN-nel tudom rárakni, a gépnek meg marad az RCA bemenet.
No most az asztali DVD meg a mélyláda között van vagy min 3 m távolság...bár kaptam egy tippet, remélem a Genius megoldja -
RoyalFlush
őstag
válasz
Fényhozó #2663 üzenetére
apróhírdetéseknél nézelődj
-
floxet
tag
sorry. nincsen időm visszaolvasni, mert eész nap melózom, vagy pedig vásárolni kéne már. tényleg nem titeket akarlak szivatni, csak sajna nincsen elég időm, csoda, ha éjszaka ébren tok maradni és írnió/olvasni
-
floxet
tag
válasz
greatchaos #2658 üzenetére
azt szeretném kérdezni, hogy ez a hangfalszett jobb e mint pl az 5005-ös. mivel genius hangfal fából van, erősebb és nagyobb eleve az egész. ez meg műanyag pici és gyengébb mégis drágább...
http://www.edigital.hu/product.php?productid=27565&cat=1494&page=1[link]
vacilálok a kettő között. megerősítést kérnék valamelyik irányába. thx -
floxet
tag
tudnátok nekem ajánlani valami 5.1-es hangkártyát ami semmi extra kunszt de azért elég fasza és jó egy ilyen 5005-ös készülékhez?
-
djlear
csendes tag
Hali!
Volt nekem egyszer egy régi /három éves Genis HT sw5.1 150w/ ilyen hangfalrendszerem,rengeted házibulit levezényeltem róla, és 30-40 nm-es ures teremben fél hangerőnél már iszonyú durva volt.Most szilveszterkor még birta, azután megdöglend.
Vettem újat,ugyanolyat, mondván, hogy ami bevállt,azt minek cseréljük újra?
Ez már egy kicsit másképp néz ki, de ami a lényeg: fele annyira sem szól, mint a régi, pedig a gépen minden maxra van állitva, és fel tudom tekerni teljesen a hangerőszabályzót, anélkül hogy megőrülnék.
Na ez mi a bánnattól van? -
Enton
addikt
Ez jó!Szerintetek ez alapján ki tud bármiféle következtetést levonni:
Már csak azért is mert az egyettlen dolog amiben a táblázat alapján különböznek is az is téves mert a 4000-esnek is 5 szatelitje van!
-
pd
tag
válasz
Rolly21 #2650 üzenetére
Ha DVD-re kötöd, akkor a lejátszótól függ, hogy felkeveri-e, de azokhoz sajnos nem értek. Vannak itt szakértők, akik biztos tudnak ebben segíteni (gondolom csak van olyan, ami meg tudja oldani). Viszont arra figyelj, hogy a lejátszón kell, hogy legyen analóg 5.1 kimenet, különben nem fog menni a dolog. Volt mát itt többeknek is gondjuk korábban, akiknek csak digitális kimenet volt rajta.
-
Rolly21
csendes tag
nagyon köszönöm az infót .
én dvd-re szeretném kapcsolni. azér kérdeztem az 5.1-es dolgot.
akkor az 5005-ős kb ugyanugy szól mint az 5000-es.
akkor az 5005-ős lessz mer arrol még nem olvastam rosszat. -
aliaslaci
csendes tag
Az egyes részeket (ami nem egyértelmű) nagyvonalakban leírom:
(még1x, saját konfig, előfordulhat, hogy nekem jó, neked jó, viszont neki már nem, de neki megint jó)
Bass swap: kétfelé osztja a mélyet. Az egyik ágon (felső) a normál mélyet lehet szabályozni, a másikon (alsó) az extra mélyet.
Nyers bass: a sima mély erősítése
Finomított bass: az extra bass erősítése
MoreBass: az extra bass beállítása: (melyik frekin, milyen szélességben, stb.)
Bass Vol: Az összes basszus hangereje (sima + extra)
Bass keverés: Kiválasztható, hogy a sima és extra -ból mennyit vegyen a véglegesbe.
Overdrive2: a felső a sima bass-re, az alsó az extra bass-re vonatkozik. Szerepe kb annyi lehet, hogy nem engedi torzításba vinni a jelet. De mivel ez nálam nem volt zavaró, mind a kettő bypass-elve van. (ha kell bekapcsolhatók, bár úgy vettem észre az extra bass-nél nem túl tanácsos a használata, csak a simánál) -
aliaslaci
csendes tag
http://kxproject.lugosoft.com/
Innen leszedhető.Elsőre kicsit komplikáltnak tünhet a menürendszere, de könnyen megszokható.
A dsp beállításaimról csináltam mentést, azt is felrakom. A mély vonalán lehet, hogy szükség lesz kiigazításra, mindenki saját ízlés, szoba, bútor, hangfal elhelyezkedés szerint állítgassa.
(nekem nem a legidálisabb a sub helye).
A saját konfig: [link] -
aliaslaci
csendes tag
Érdemes lehet még kipróbálni a kx projectet.
Idáig mindig a gyári Creative drivereket raktam fel, szólni szólt, de valahogy nem az volt amire annyira büszke lennék. Most hogy újraraktam a gépet, gondoltam kipróbálom a kx-et. Alapból semmi különös (talán még rosszab is mint a gyári creative), de!!! egy kis rászánt idő után (turkálás a DSP-ben, + néhány effekt ide-oda) úgy szól mint még soha. (kapcsolódva az előzőkhöz) felkeverei a 2.0-t 5.1-re, úgy hogy a hátsó kettőre a sztereóból (egész jól), beállítható skálán, kiszüri a beszédhangot, a centerre viszont valamelyest felerősítve küldi azt. A mély mivel csak kopogósan dongott, kapott egy "effekt láncot", amitől olyan kerek, dús, mély hangzást kapott, hogy napokig ettől volt hangos a lakás. -
Amoroso
aktív tag
Nekem 3600-as van, érdemes újabbra cserélni?
Találtam anno vhol olyan megoldást, hogy itt ott ki kell tömíteni a mélyládát, hogy jobban szoljon, valaki csinált ilyet? Érdemes megcsinálni? -
pd
tag
válasz
Rolly21 #2641 üzenetére
Hát ha a szürke tetszik jobban úgy általában is, akkor az 5005-öst vedd, mert az 5000-esből csak faszínű van. Én eddig az 5000-rel meg vagyok elégedve, egyedül a búgás tud zavaró lenni (ha meghallom). De mint mondtam, csak négy hónapos most, úgyhogy még van ideje rakoncátlankodni, de azért remélem, nem kerül rá sor!
De úgy egyébként tényleg igényes darab, teljesítményre és kinézetre is. Nekem a sötét színű van, és nagyon jól megy a bútorhoz. Szépen van mindenhol összeillesztve (minden dudor és hiba nélkül), és amennyire én meg tudom ítélni, a hangja is úgy szól, ahogy kell. Ha kell, tud hangosan is, torzítás nélkül, de halkan is ugyanolyan jó a hangja. Vagyishát nem olyan, hogy ha lehalkítod, erőtlen trutyi lesz, hanem ugyanaz a hang, csak halkabban.
Az elején a beállítására érdemes időt szánni, hogy ahol a legtöbbet vagy, ott lehessen rendesen hallani mindegyik hangfalat nagyjából egyformán, akkor lesz az igazi (ha már 5.1, hátulról is hallj valamit) - nem csak a tekerőivel, hanem a hangkártyánál (a legtöbb nem alaplapinál lehet ott is hangolni), és a lejátszóknál is. A mélynyomóra sokan panaszkodtak, hogy nincs elég ereje, de szerintem teljesen megfelelő. Ha maxra csavarod, bőven sok. Nekem középen van a tekerője, és szoftveresen is lejjebb van még halkítva, és így a jó (semmi jó nincs abban, ha csak dübög).
A hangfalon szerintem nem lehet állítani, hogy 5.1 legyen, vagy 2.1, azt a hangkártyád szoftverével vagy a lejátszóval tudod, ha lehet. Nekem a sztereó filmeket is felkeveri mindegyik hangfalra. Persze nem úgy mint az igazi 5.1 hangnál, hogy beszéd csak a középsőből stb., hanem a hátsókból is szól, megfelelő oldalról a megfelelő sztereó, meg a középsőből is "nagyjából a közepe". De ez tényleg a kodekeknél, hagkártyánál meg a lejátszónál lehet állítani. Ha sztereóba szeretnél valamit hallgatni, akkor egyszerűen át kell állítani, hogy sztereó a hangfalad, és akkor csak onnan zörög.
-
Rolly21
csendes tag
ja és mégegy kérdés ha 2.1-es filmet nézek,akkor ugye csak az első hangszórók szolnak.. Na szóva tudom-e állitani az 5000, 5005-ős hangfalszetten hogy 2.1-be vagy 5.1-be szojjen-e. válaszokat előre is köszönöm.
-
Rolly21
csendes tag
köszi enton hogy te legalább megpróbáltál segíteni.
Azér vacilálok nagyon mer olvastam sokat az 5000-ről és sok hibája van nagyon sok embernek meghibásodott azt irták.
az 5005-ből a szürke tetszik nekem.
hát még igy mindig várok valami véleményformát, vagy javaslatot. -
aliaslaci
csendes tag
-
gexona
csendes tag
Sziasztok!
Szintén ilyen hangfalrendszerrel rendelkezem.
A gépet és a mélynyomót egy 9 pólusú DIN csatlakozóval kötöm össze.
A baj annyi lenne, hogy rövid az a kábel, amit adnak hozzá.A kérdésem a következő:
Tudja valaki hogy hol lehet kapni ilyen kábelt?
Esetleg van ebből a kábelből 5 méteres is?Köszi!
-
Enton
addikt
válasz
Rolly21 #2637 üzenetére
Ez jó kérdés!
Az 5000-es kicsivel több erővel rendelkezik de nincs rajta kijelző ami nem is lenne baj mert úgysem azt bámulom!Viszont ahogy néztem csak az 5005-ösből van cseresznye színű változat, szóval sötétebb tónusú mint a sima 5000-es!Ami nekem kicsivel jobban tetszene a bútorokhoz!
De az sem semmi hogy a magyar Genius portálon még csak említést sem tesznek az 5005-ösről mintha nem is létezne és valamivel ritkábban is tűnik fel a boltok listáján!
Tanácstalanság!
Érvelhetne a két különböző verzió mellet az akinek van, hogy mégis mi az ami tetszik neki benne! -
Rolly21
csendes tag
na akkor most 5000-es vagy 5005-ős a jobb választás.
valaki lécci irjon már.
-
válasz
old gray #2632 üzenetére
úram ég
nemtom nálunk ugy van hogy behozod 5 nap az átnézés,ha tényleg szar cserélik ,de max 5 nap, vagy ha nem tetszik a szerviz vélemény pl szerviz állítja hogy müxik , kiküldik nagykernek de az max 2 hét nagyon max 1 hó szoval szerintem téged átbasztak én már rég fenyegetőznék mindenféle hatósággal -
Enton
addikt
Tényleg ennyire aggasztó lenne a hangerőszabályzója a 5000-esnek???
Pedig nagyon tetszik a kis hangfal de akkor lehet hogy másik után kell néznem! -
old gray
addikt
-
azért szerintem már túlzás ha a ph-s teszteket nézzük akkor az új HD -s realtek alaplapik már nem nagyon térnek le minőésgben egy creativ x-fi től
ha meg a tapasztalatot nézzük 892A -s realtekes hang karim tökéletessen szol ....
már ha azt nézzük hogy fél hangon 3 emelettel lejebb halják anyámék a dübörgést
az nem erőtlen szerintem...
-
-
kayman
senior tag
válasz
greatchaos #2626 üzenetére
Mindenképpen valami Audigy ajánlott...
-
Amoroso
aktív tag
válasz
greatchaos #2626 üzenetére
Köcce az infót
-
Amoroso
aktív tag
válasz
greatchaos #2624 üzenetére
Akkor egy 4-5K-s Sb sokat dobna a hangzáson?
Pl.: Audigy 2 -
greatchaos
addikt
válasz
Amoroso #2623 üzenetére
dinamikusabb, ha érted mire gondolok. illetve, elszomorító hangja van egy alaplapi hangkárollyal, nem beszélve arról, hogy a játékokban pl nem szól minden. letesztelni leteszteli, de nem szól, vagy írdatlan halk... az integrált hangot csak nagyon alap hangrendszerhez célszrű használni, még a mostaniakat is
-
Amoroso
aktív tag
válasz
greatchaos #2622 üzenetére
A mély tekintetében?
Erősebben veri egy fain kartyával, vagy tisztább? -
Amoroso
aktív tag
Sok különség van, ha egy ilyen rendszert integrált vagy valami komoly hangkarival hajt az ember?
-
Rolly21
csendes tag
SZIASZTOK
Az lenne a problémám hogy vacilálok melyik típust vegyem meg hangfalak közül.
genius 5000-es vagy 5005-ős.
lécci tényleg csak az irjon akinek van ijene.
és hogy mi a tapasztalata.
Előre is köszönöm az infot. -
zotya87
csendes tag
Hello én is boldog tulajdonosa vagyok egy 3600-as Genius 5.1-es hangfalkészletnek.
Szerencsére eddig nem volt vele semmi problémám de most olyan gondom van, hogy a hangerő potin van a led aminek a zőld része valamiért nem világít üzem közben. De a piros az világít ha ki van kapcsolva a cuccos. Van valakinek valami tippe, hogy mi lehet a probléma? Házilag javítható? Valaki segítsen! THX -
pd
tag
válasz
Flatron710 #2614 üzenetére
Szerintem nincsenek árnyékolva, nekem a telefon is basztatja őket. Egyszer a mélynyomóra raktam, és akkor hívtak, hát azt hittem ott nyomban lefordulok a székrők, úgy megijedtem.
Na azóta nem rakom egyik hangfal közelébe sem.
-
Flatron710
tag
Ugye ezek a hangfalak árnyékoltak? Akkor nekem miért zaklatja a Crt-met, ha közel van hozzá? Vagy lehet, hogy nem is árnyékolt?
-
golyani
őstag
nem muszáj hangkarit, venni alaplapinál is meg lehet oldani főleg h nForce mert akkor a nvidiás drivert kell felrakni és az NvMixerben van LFE.én 89-re raktam és így egész kellemes zenéknél
-
smog86
senior tag
A lejátszók alapból csak az első kettőre sugároznak mp3-nál meg zenei cd-knél, mivel stereok. Ezért vagy a lejátszódhoz letöltesz valami kiegészítést ami széttudja dobni mind az 5 hangszóróra plusz mélyládára, vagy Jetaudio, ami alapból tudja.
Ha DVD-nél is csak az első kettő szól akkor valami más a probléma. -
Poo
senior tag
nállam is ez volt a gond.....nekem egy creativ 24 bites hangkártyám van aminek a belálitásai közt ki kellett pipálni a "bass management" menünél a "bass redurection" valamint egy olyat is h sinkroniz vith control panel......de biztos h ha a kábeleket jol kötötted össze meg a jackeket is jo helyre duktad akkor a hangkártya beállitásokba kell keresni a hibát....ha meg alaplapi a hangkártyád nézd meg h 5.1-e.
-
mongi_
aktív tag
Vettem egy Genius 5005 5.1-es hangfalrendszert, be is kötöttem, de valamiért csak az első két hangfal vmint a center szól, a hátsók némák, és a mély se reagál...
Vmi ötlet?
-
kayman
senior tag
Már bocsi, de:
[Amikor van, akkor mindenki gondolkodik ?] -
old gray
addikt
Igen, a megbízhatóság=0. Először jönnek az apró hibák, utána meg meghal az egész cucc. Nekem már ott gyanús volt a dolog, hogy meghozta a futár a a hangfal-rendszert, emelem ki a mélynyomót a dobozból és valami csörögött / gurult benne. Kiderült, hogy 2db csavar volt szabadon benne.
-
pd
tag
válasz
old gray #2606 üzenetére
Úgy van, lenne. Tényleg szépen szól, de az apró hibái nekem is már kezdenek az agyamra menni. Elsőként ez a hangerőszabályozó... Hogy miért nem lehetett valahogy megoldani. hogy megjegyezze a hangerő beállítását..? A másik meg az állandó kis zúgása, amit észre sem lehet venni nappal vagy ha van valami alapzaj. De ha elcsendesesik a környék, és egyszer meghallom! Esküszöm, olyan etekintetben, mint a tücsökciripelés. Észre sem veszem, amíg egyszer meg nem hallom, de utána az őrületbe tud kergetni.
-
-
nash1
tag
Sziasztok, nem tudja valaki mikor nyit a Genius bolt a Béke utcában.Szervíz miatt érdekelne.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 5G 128GB Forest Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- BenQ ZOWIE XL2566X+
- HP EliteBook 840G7-G8, ameddig a készlet tart!!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro