Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• pd

tag

válasz Rolly21 #2641 üzenetére

Hát ha a szürke tetszik jobban úgy általában is, akkor az 5005-öst vedd, mert az 5000-esből csak faszínű van. Én eddig az 5000-rel meg vagyok elégedve, egyedül a búgás tud zavaró lenni (ha meghallom). De mint mondtam, csak négy hónapos most, úgyhogy még van ideje rakoncátlankodni, de azért remélem, nem kerül rá sor!

De úgy egyébként tényleg igényes darab, teljesítményre és kinézetre is. Nekem a sötét színű van, és nagyon jól megy a bútorhoz. Szépen van mindenhol összeillesztve (minden dudor és hiba nélkül), és amennyire én meg tudom ítélni, a hangja is úgy szól, ahogy kell. Ha kell, tud hangosan is, torzítás nélkül, de halkan is ugyanolyan jó a hangja. Vagyishát nem olyan, hogy ha lehalkítod, erőtlen trutyi lesz, hanem ugyanaz a hang, csak halkabban.

Az elején a beállítására érdemes időt szánni, hogy ahol a legtöbbet vagy, ott lehessen rendesen hallani mindegyik hangfalat nagyjából egyformán, akkor lesz az igazi (ha már 5.1, hátulról is hallj valamit) - nem csak a tekerőivel, hanem a hangkártyánál (a legtöbb nem alaplapinál lehet ott is hangolni), és a lejátszóknál is. A mélynyomóra sokan panaszkodtak, hogy nincs elég ereje, de szerintem teljesen megfelelő. Ha maxra csavarod, bőven sok. Nekem középen van a tekerője, és szoftveresen is lejjebb van még halkítva, és így a jó (semmi jó nincs abban, ha csak dübög).

A hangfalon szerintem nem lehet állítani, hogy 5.1 legyen, vagy 2.1, azt a hangkártyád szoftverével vagy a lejátszóval tudod, ha lehet. Nekem a sztereó filmeket is felkeveri mindegyik hangfalra. Persze nem úgy mint az igazi 5.1 hangnál, hogy beszéd csak a középsőből stb., hanem a hátsókból is szól, megfelelő oldalról a megfelelő sztereó, meg a középsőből is "nagyjából a közepe". De ez tényleg a kodekeknél, hagkártyánál meg a lejátszónál lehet állítani. Ha sztereóba szeretnél valamit hallgatni, akkor egyszerűen át kell állítani, hogy sztereó a hangfalad, és akkor csak onnan zörög. :)

Új hozzászólás Aktív témák