- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pd
tag
válasz
Rolly21 #2641 üzenetére
Hát ha a szürke tetszik jobban úgy általában is, akkor az 5005-öst vedd, mert az 5000-esből csak faszínű van. Én eddig az 5000-rel meg vagyok elégedve, egyedül a búgás tud zavaró lenni (ha meghallom). De mint mondtam, csak négy hónapos most, úgyhogy még van ideje rakoncátlankodni, de azért remélem, nem kerül rá sor!
De úgy egyébként tényleg igényes darab, teljesítményre és kinézetre is. Nekem a sötét színű van, és nagyon jól megy a bútorhoz. Szépen van mindenhol összeillesztve (minden dudor és hiba nélkül), és amennyire én meg tudom ítélni, a hangja is úgy szól, ahogy kell. Ha kell, tud hangosan is, torzítás nélkül, de halkan is ugyanolyan jó a hangja. Vagyishát nem olyan, hogy ha lehalkítod, erőtlen trutyi lesz, hanem ugyanaz a hang, csak halkabban.
Az elején a beállítására érdemes időt szánni, hogy ahol a legtöbbet vagy, ott lehessen rendesen hallani mindegyik hangfalat nagyjából egyformán, akkor lesz az igazi (ha már 5.1, hátulról is hallj valamit) - nem csak a tekerőivel, hanem a hangkártyánál (a legtöbb nem alaplapinál lehet ott is hangolni), és a lejátszóknál is. A mélynyomóra sokan panaszkodtak, hogy nincs elég ereje, de szerintem teljesen megfelelő. Ha maxra csavarod, bőven sok. Nekem középen van a tekerője, és szoftveresen is lejjebb van még halkítva, és így a jó (semmi jó nincs abban, ha csak dübög).
A hangfalon szerintem nem lehet állítani, hogy 5.1 legyen, vagy 2.1, azt a hangkártyád szoftverével vagy a lejátszóval tudod, ha lehet. Nekem a sztereó filmeket is felkeveri mindegyik hangfalra. Persze nem úgy mint az igazi 5.1 hangnál, hogy beszéd csak a középsőből stb., hanem a hátsókból is szól, megfelelő oldalról a megfelelő sztereó, meg a középsőből is "nagyjából a közepe". De ez tényleg a kodekeknél, hagkártyánál meg a lejátszónál lehet állítani. Ha sztereóba szeretnél valamit hallgatni, akkor egyszerűen át kell állítani, hogy sztereó a hangfalad, és akkor csak onnan zörög.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hobby elektronika
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAM topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- iPhone 14 Pro Max 256 gb 100% akku
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest