Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
Aktív témák
-
VIPowER
őstag
Nos, ez így ebben a formában nem teljesen igaz. A szubot TDA 7296 (vagy valamelyik testvére) hajtja, amiben van hővédelem, így valószínűleg először lehalkítaná, majd bekapcsolná a Stand by-t automatikusan ha túl van terhelve. Persze ettől függetlenül kockázatos némileg a dolog.
-
VIPowER
őstag
Ehhez a kis tuninghoz pár dolgot fűznék hozzá. A hűtőborda hátlapra illesztése is enyhén szólva (szellős). Szóval ha egy vékony papírt bedugsz a borda és a hátlap közé, akkor végig tudod húzni úgy ,hogy a papírt bennt is látod{kivéve a csavaroknál persze
}. Szóval aki teheti, ezt is gyantázza körbe belülről. Nem tudom ez mennyit javít még, mert én egyből így csináltam.
Hangszórót sem ártana cserélni benne mert nagyobb hangerőn úgy dolgozik mint egy kehes ló. Nem árt a dobozba merevítést sem ragasztani a lapok találkozásánál, mert bizony ezt is kifeledték belőle néhol. A hangszórót kiszedve eléd tárul egy üres tér. Ide bepakoltan némi vatelint. Itt is el kell követni azt, hogy az oldalak találkozásánál kikenni valami ragasztóval mert amúgy minden oldal illesztése pocsék. Mire végére értem ezeknek a dolgoknak, és összepakoltam a cuccot,azt kell mondjam jobb mint előtte,de azért senki se várjon olyat, hogy ettől majd tökéletes lesz. Legszívesebben hangszórót is cserélnék benne, de erre most nincs lehetőségem. Az erősítőben 4 db IC dolgozik. 2 db TDA7269 (2×10Watt a szinuszos teljesítménye 8 Ohm-on +-14 volton. 4Ohm-hoz elég a 12.5 volt neki a 10W-hoz) Aztán van egy TDA7360-as, ez hídba van kötve, így 22W-os 4Ohm-on. Ez hajtja a centert. A mélynyomót egy TDa7296 hajtja, ami 8Ohm-on 30 watt szinuszos teljestményt ad le +-24 volton. 4Ohm-hoz elég a +-18V is. Attól függetlenül hogy ezek működnek 4 ohm-os hangfallal is, senki ne tegyen rá ilyet, mert a tápfeszültség miatt ez tújhajtásnak számít. (persze korántsem biztos hogy elromlik, de jobb vigyázni) A táphoz 4 db 4700 mikrós ,és egy 10000 mikrós kondi tartozik. 2 db 4700-as a 7269-eseknek,2db a 7296-osnak,és a 10000-es a 7360-asé.
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Synology NAS
- Ford topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- MiniDSP UMIK-1 kalibrált mikrofon
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest