Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! Tegnap szereztem egy GTX 275-öt ez önmagában elég vagy ha nem mit ajánlotok PhysX társkártyának. 1280*1024 játszom. Viszont a lapom csak cf támogat sli nem, nemtom ez jelent e hátrányt.
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! Már foglalkoztam korában egy esetleges PhysX kártyaként használatos 9600gtvel a leendő 4870 mellé. felmerült időközben egy kérdés van értelme egyáltalán a PhysX-nek mármint megéri a ráfordítandó kb 20000ft-t?
-
LordDarkness
aktív tag
válasz
janos666
üzenetére
Nem vitatom hogy abszolult nemértek a témához és igazából csak olvastam olvastam de nemsikerült mindenre választ találnom! Azt már tudom hogy win 7 alat is megy de akkor milyen vga érdemes beletenni hogy ne esen az fps, tuningolni nem akarnám a kártyát ezért alapórajeleken működne 8800gs alá nemérdemes menni ha jól kivettem?
-
LordDarkness
aktív tag
Akkor elképzelhető hogy a win.7 alatt sem működne? Mert arra már lehet benevezek ha támogatja a cod2 mert vista alat nemsikerült elinditanom, és arról nemmondok le egy winkedvéért sem!
Másik kérdés melyik sorozat ami támogatja mert én úgy tudom hogy a 8 sorozattól működik de lehet hogy tévedek. -
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek. Lehet hogy hülyeséget kérdezek!
De egy 4870 mellé belehet rakni kizárólag mint PhysX kártya egy nvidiát? Természetesen külön ketrecben mindkető nehogy szédszedjék egymást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Másik kérdés melyik sorozat ami támogatja mert én úgy tudom hogy a 8 sorozattól működik de lehet hogy tévedek.
De egy 4870 mellé belehet rakni kizárólag mint PhysX kártya egy nvidiát? Természetesen külön ketrecben mindkető nehogy szédszedjék egymást!