Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
Épp egy GTX 580-ast használok és volt elfekvőben egy GTX 285-öm.
Beszereltem és kicsit bohóckodtam a PhysX-el, hogy kiderítsem ebben a szituációban érdemes e dedikált PhysX kártyát használni vagy elég e az 580 maga.
Konklúzió:
Elég az 580-as, viszont a lefuttatott benchmarkok közül kettőben tudtam értelmes sebességkülönbséget kimérni.
1. PLA benchmarkban kb 5-6%-al volt gyorsabb az eredmény, ha a 285-ös számolta a fizikát és az 580 csak a grafikát, tehát egészen elenyésző a difi
2. Mafia 2 benchmarkban viszont jelentősebb a különbség, itt 15%-al volt gyorsabb a dedikált kártyás megoldás, mint az 580 egymaga
Még tesztelgetek, ha lesz időm, de érdekes volt számomra a teszt, mivel eddig nem használtam sose külön kártyát Physx-re.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest