Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
Épp egy GTX 580-ast használok és volt elfekvőben egy GTX 285-öm.
Beszereltem és kicsit bohóckodtam a PhysX-el, hogy kiderítsem ebben a szituációban érdemes e dedikált PhysX kártyát használni vagy elég e az 580 maga.
Konklúzió:
Elég az 580-as, viszont a lefuttatott benchmarkok közül kettőben tudtam értelmes sebességkülönbséget kimérni.
1. PLA benchmarkban kb 5-6%-al volt gyorsabb az eredmény, ha a 285-ös számolta a fizikát és az 580 csak a grafikát, tehát egészen elenyésző a difi
2. Mafia 2 benchmarkban viszont jelentősebb a különbség, itt 15%-al volt gyorsabb a dedikált kártyás megoldás, mint az 580 egymaga
Még tesztelgetek, ha lesz időm, de érdekes volt számomra a teszt, mivel eddig nem használtam sose külön kártyát Physx-re.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest