- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
Épp egy GTX 580-ast használok és volt elfekvőben egy GTX 285-öm.
Beszereltem és kicsit bohóckodtam a PhysX-el, hogy kiderítsem ebben a szituációban érdemes e dedikált PhysX kártyát használni vagy elég e az 580 maga.
Konklúzió:
Elég az 580-as, viszont a lefuttatott benchmarkok közül kettőben tudtam értelmes sebességkülönbséget kimérni.
1. PLA benchmarkban kb 5-6%-al volt gyorsabb az eredmény, ha a 285-ös számolta a fizikát és az 580 csak a grafikát, tehát egészen elenyésző a difi
2. Mafia 2 benchmarkban viszont jelentősebb a különbség, itt 15%-al volt gyorsabb a dedikált kártyás megoldás, mint az 580 egymaga
Még tesztelgetek, ha lesz időm, de érdekes volt számomra a teszt, mivel eddig nem használtam sose külön kártyát Physx-re.

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire Nitro + Rx 580 8gb
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward Phoenix RTX 3080 10GB Megkímélt állapotban, dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest