Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Totyi
őstag
Kicsit olvass utána,linket nem tudok adni.A téma bonyolult,én sem értem teljesen.A ti4200 kártya progamozánál,például,nagyon meg van keverve a dx.Ettől függetlenül az egy jó kártya.A LE,pedig ha jól tudom a ''light edition''-t jelöli,amiből hiányzik vmi Z puffer kiürítés,vagy mi az ördög.Lehet ebből adódik a driverzavar;meg abból hogy még mindíg az nvidia készít stabilabb drivereket.Régebben fokozottan igaz volt ez, az Ati nem nagyon foglalkozott a driverrel.Nézd meg az nvidia 3d2003 szépítő drivereit.Szépen felismeri a driver a tesztprogramot,és felülbírál egy két dolgot.Ebből adódik a magasabb pontszám,meg a patch is a 3d mark-hoz.Le a kalappal az nvidia,és az ati előtt;jó mind a kettő.-de az nvidia egy két dolgot túlbonyolít.Lásd driver.Még egy példa: az fx-ek sokkal több utasítást tudnak mint a radeonok,de a dx9 szabvány nem enged többet.Tehát hiába van több,csak kihasználatlanul ácsorognak.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest