Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Nem tudom figyelmesen olvastál e engem,de ha nem,akkor olvass vissza.Én az ajánlott bolt közé soroltam,annak ellenére is hogy az első vásárlásomnál voltak negativumok.
1 befejezett vásárlásom volt eddig INNEN ez igaz.Illetve folyamatban van a 2-ik és a 3-ik is.
Ez nem jelenti azt hogy amúgy nem rendeltem/rendelek már más helyekről.
Lehet többet vásároltam már mint pld te.
Ebay,aliexpressz,banggood,minideal,geekbuying,tinydeal,pandawill.Azt hiszem nem hagytam ki senkit.Az hogy ki "uralja" a topikot az meg megitélés kérdése.Szerintem nem ural itt senki semmit.Véleményeket és tapasztalatokat osztunk meg.
De ha benne foglaltatik a topik szabályzatában hogy csak pozitiv dolgokat szabad írni,akkor többet nem irunk negativumot.Jó lesz így "szakmailag"?
-
nadragulya
csendes tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
2 hónap után a Geabestnél indítottam a ticketet, de írták, hogy várjam ki a 3 hónapot és utána foglalkoznak velem (addig nem). Itt ment fel először a pumpa, ha 20-25 munkanapos szállítási határidőt vállalnak, akkor azt illenék is betartani, nem kifogást keresni. Lehetnek gondok a szállításnál, de az nem az én gondom (gondolom én, meg nem értően és naivan).
Itt a fórumban is hadovál mindenki, hogy aki innen rendel az legyen türelmes, nem kell neki esni a GB-nek, meg a paypalnak.
Mellesleg vissza lehet keresni, hogy a 2 hónapos reklamáció után itt rákérdeztem és "várjál még" volt a válasz.
Azt sem értem ha a paypal nem szállítás esetén visszaadja a pénzt, akkor mit alkudoznak ezek a g****k (g**** =Simicska mondta a miniszterelnökre)!
Nem akarok senkit lebeszélni, de gondolja meg, hogy megéri-e neki rendelgetni.
Ha megjön és átcsusszan a vámon akkor király, ha megjön és vám+áfa van rajta akkor nem is olyan király, de lehetett rá jó sokat várni, ha megjön és nem jó az szivacs a köbön, ha meg se jön az még szinte jobb is ehhez képest. -
axlfsi
veterán
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Szia! Igazan nem szeretnek flame-t kelteni, de ezt most nem teljesen ertem. Igen, tudom (azaz, emlekszem), hogy korabban (is) sok volt a problema a GB-tel, de attol meg (gondolom), a nagy szamok torvenye alapjan, nem feltetlenul kell lemondani roluk.
Viszont fontos, hogy amit meg kell tenni, arra ne sajnaljuk az extra odafigyelest, penzt; gondolok itt pl. a 2 dollaros TN-re, amivel mar a PP aligha itelhet a GB javara.
Tevednek?
Szerk.: szóval, ha 100.000-bol egy csomag nem jön meg, az még nem rossz átlag, kérdés csak az, hogy mi az átlag.
A másik pedig, hogy akkor most TN-nel védve a seggem vagy szopatnak akkor is, hiába vettem meg és a PP nem a javamra ítél?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Lenovo ThinkPad P15s Gen 1 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA Quadro P520
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest