Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Dealer95 #7601 üzenetére
Ezt nem néztem, és még mindig fiókokonként csak egyszer, bár azt se néztem hogy több darabot enged e
Amúgy telefonba úgyse látszik( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Silent77 #7573 üzenetére
Most jött az email, az enyém már jól áll, már csak a postás várás van hátra (trackitonline.ru tud e-mailes értesítést ha változás van)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
A texasi
aktív tag
Ha esetleg valaki írta már, akkor majd megostorozom magam!
Ticket zárásakor, ha értékeled is őket;
adnak 10 GB pontot! -
vandor01
őstag
válasz A texasi #7606 üzenetére
már csak 10-et adnak még a multhéten 20 járt érte!
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
pela03
csendes tag
Sziasztok!
Most ismerkedek a GB-el.
Lenne pár kérdésem
Hol látod és mi az a ticet zárás?
Hogy tudom a pontokat beváltani?
Nem minden terméknél lehet beváltani?előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv
-
vandor01
őstag
válasz Silent77 #7608 üzenetére
én 20 kaptam... de mindenre 5* ost kaptak... nos arra 20 pont jár
aki lehuzza a refund ticket zárását ezek szerint annak csak 10 járCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
bul07
nagyúr
OTG adapter DMUSB kóddal csak 0,10$
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
vandor01
őstag
káár érte...
a multhéten rendeltem a jo kis "drágaság"-omat
átvertek! 8x os felárral vettem.. a "karvalytőke"CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Beca1990
senior tag
GB-n gyűjtött pontokat-dollárokat mikor és hogyan lehet beváltani?
-
bazsimano
őstag
válasz Beca1990 #7613 üzenetére
vasarlasnal tudod oket bevalltani!
beteszed a kivaalsztott termeket a kosarba, elmesz a fizetesi oldalholhoz, es alul majd fel fogja ajanlani, hogy hany pontot tudsz bevalltani. ugye max 30%nyi pontot tudsz felhasznalni! ugy ertem hogy az arnak a 30%kat tudod kivalltani pontokkal. -
bul07
nagyúr
válasz vandor01 #7612 üzenetére
Vegyél most is és csak 4x áron vagy
-
105kacsa
őstag
Ez is egy megfontolandó ajánlat.
Lesz egy címlapos írás is róla hamarosan[ Módosította: Intruder2k5 ]
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
senior tag
Nektek működik a trackitonline vmi 504 hibát ir ki 14 óta nem frissül a csomag állapot, a track17 meg vmi gyorsitótár webes hibát jelez...
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
cris78
őstag
válasz Black Phone #7618 üzenetére
A trackitonline reggel küldött emailt.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
senior tag
-
cidalain
veterán
válasz Black Phone #7618 üzenetére
nálam sem működik ez a két oldal.
ráadásul LVS TN-t kaptam, aminek nem örülök. kamuszagú időpontok, ráadásul 5 napja nem frissült az információ.2016-06-15 13:00 Arrival at export hub
2016-06-15 00:01 Item is ready for transport>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cris78
őstag
válasz Black Phone #7620 üzenetére
Igaz nekem nem az LVS csomag jelzett, hanem a China post csomag. Lehet valami van a belga postával.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
senior tag
válasz cidalain #7621 üzenetére
Ugyanez van nekem is, LVS tracking mind a 3 és és 4-5 napja ugyanazt mutatja, érkezés a nemzetközi átvételi helyre, korábbi rendeléseimnél tökéletesen jelezte...
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Penge90
csendes tag
Nekem dettó.
3 LVS es csomag és sehol semmi változás. -
senior tag
válasz Penge90 #7626 üzenetére
Hihetetlen mára se mozdult semerre, nagyon remélem azért megjönnek... a legelső rendelésemmel semmi gond nem volt megrendeltem, másnap postázták egy hét múlva megerkezett.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
hozzaszoktatok a johoz
nekem is volt 7napos csomim
leszallt a gep 6kor a reptéren!
azt 11.00 kor kezemben volt a "drágaságom"
lesz itt sirás rivas ha visszarendezödnek a dolgok
eljön megint a 1-2-3 honapos posta utak??reméljük soha!
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
senior tag
válasz vandor01 #7628 üzenetére
na csak nem...csak nem értem mért nem vált át már lassan egy hete Célországba elküldve-re, értem itt ezalatt a Belgát
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Black Phone #7629 üzenetére
én belgiumba rendelek ha gyorsan feladják?
akkor megfutja a 7 napot ahogy irtam...na de? nekem is be volt es most is van egy ragadva
posta atvette jun 7 kezbe kaptam 14....
a masik: posta atvette 14... talán a héten megkapom?itt most sztrajkos idok vannak heti 1-1 napot nem dolgoznak
nem mukodik semmi... gyalogolok a melohelyre!szoval ez a magyarazat, hogy miert akadt meg a belgan keresztuli comi!
viszont volt egy előnyei is! jun 7-s pakkom egy 250$ tablet volt!
a posta/vamos combo lusta volt dolgozni vagy feltorlodtak a kuldemények?
csont nelkul megkaptam... 7 napot kesett de legalabb freee voltnyugalom most pénteken is sztrajk lesz.... jövőhéten is lesz 1 nap....
legkozelebb holland postat kerjetek... vagy mast!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
hpsafl
tag
Cadeve elektromos giroszkópos roller ár: 224.99$
ZGPAX S99 okosóra ár: 109.99$
Xtar ANT MC1 Plus
SD20 LCD rojektor ár: 37.99
OWLENZ SD50 LCD projektor ár: 71.99ILIFE V7 robotporszívó kupon: GBCWV7 ár: 150.99$
Teclast születésnapi akció (június 17-27)
Tbook 11 ár: 169.99$
Gamer akció
Nyári akció (fitnesz, RC, és még pár apróság)
Elektromos mérlegek akciója (18.89$-tól)[ Szerkesztve ]
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
senior tag
válasz vandor01 #7630 üzenetére
az egyik erre frissült:
21.06.2016 07:46
Brucargo Célországba elküldve (Export)Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Penge90
csendes tag
válasz Black Phone #7632 üzenetére
Úgynézki hogy a csomagjaink utastársak, mert ugyanerre frissült az enyém is percre pontosan
-
cidalain
veterán
2016-06-21 07:46 Departure to country of destination
összecsomagolták a cuccainkat, úgy néz ki.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
senior tag
válasz cidalain #7634 üzenetére
Na akkor most már csak versenyeznünk kell, ki kapja meg hamarabb
-
bazsimano
őstag
amugy ezek a TN numberek egyaltalan nem fake-k...vegig olvastam a "siralmakat" itt...nekem 4 LVS-es csomag sioman megjott 9 naptari nap alatt BP-re...
nem kell a feszko... -
alevan
őstag
Sziasztok.
Mennyire pontos a magyar posta nyomkövetője?
Mert rendeltem egy tabletet az EU raktárból, a magyar postával szállítják, de 16.-ka óta ennyit ír a nyomkövető: Küldemény előkészítése a feladó által / Item data received.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
vandor01
őstag
most nyomtak a kezembe ami mar 14ik ota a belga postan van...
13napot futott kinabol belgiumba belga postaval... visszasirom a 7napokat
ez a sztrajk hatasa... a cuccok kicsit ucsorognek valahol? fosztogatasra varva?CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
senior tag
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Egy 250usd tabletre milyen lehető legjobb kódot tudnék beváltani EU raktáros szóval van ugyan szállítási ktsg de ÁFA nincs.....mivel lehetne lejebb faragni az árat?206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Knobber
aktív tag
Eu WH termékekre nincs nagyon kupon, mert azoknak már alapból jó áraik vannak. Én múltkor egy kínai raktáras termékre használtam a Price Match funkciót és lejjebb vitték az alapárat. Esetleg úgy tudsz próbálkozni te is, hogy a tablet kínai raktáras változatát price matcheled, és reménykedsz hogy az EU változat is olcsóbb lesz általa.
Youtube: Knobber
-
vandor01
őstag
multkor voltak INTELxx kodok...
en azzal vettem 207,5$-ert a 245,5$ chuwi hi12-ot EU raktarbollehet meg mukodnek?
-
206 cc
senior tag
válasz vandor01 #7644 üzenetére
Pont azt rendelném én is...mondanád a kupont?
Köszönet előre is!
Tapasztalatokat osztanál esetleg billentyűzetet is rendelték vagy stylust esetleg?
Jó privibe is!
Van vagy ezer ikon az iPhone-on de a -köszönöm - azt pont nemtalálom😁
Szóval köszi !!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
vandor01
őstag
Hi 12 re intel11 volt a kod...
van meg EU-s raktaron?
mintha kifogyott volnanekem ma hozza a DPD mar itt vannak a "kanyarban"
rakj el minden papirt csomagolast etc..
az elozo 6het utan befosott jott a kekhalal azt vegeCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vasi89
addikt
Hali!
Valakinek Onn x5-ről vélemény? Milyen hangminőséget képvisel?
-
Penge90
csendes tag
válasz Black Phone #7635 üzenetére
Import (Megérkezett a célországba)
Ezek szerint a következő egy-két napban számíthatunk arra hogy a kezünkbe nyomja a posta?
-
senior tag
válasz Penge90 #7649 üzenetére
Nekem még csak export, nem tudom ezek után bármennyi idő lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik