Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Gearbest

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:18:39

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16843) sanyus66


sanyus66
újonc

Hát lehet, hogy az lesz, de ott is 10-20 nap szállítás van, a fehér meg ott van raktáron és csak 2 nap. (ha váltasz a gombbal a színek között látod a különbséget)
Bár azt elismerem az amazon még szigorúbb, mint az ebay, ha simlis a cég sitty-sutty kidobják. Ezért nincs ott a gearbest egyiken se :B
Csak mondanám, hogy ugyanaznap (máj 14.) rendeltem a fiamnak is egy Vernee Thor-t, egy tokot hozzá, meg 2 páncélfóliát (egyet Kínából). Mindet az ebayről. Minden megjött 2 nap múlva, a kínai meg jún. 7-én. És ez így ment az elmúlt 3 évben. (Na ezért kényelmesedtem el. A jót könnyű megszokni!)
De most már tuti, hogy az amazonos spanyol lesz. (Meggyőztél :B ) A kínai árelőnye csak az ÁFA miatt van (hisz ha eu raktárból 195 Eu) azt a kicsit, meg bőven kárpótolja a megbízhatóság és a gyorsaság. Plusz ha közgazdaságilag a feláldozott szabadidőt is felszámolom, amit az idióta rizszabáló ügyfélszolgálatnak nevezett rémálommal folytattam (5 Eu/óra), akkor már régen 300 felett van ez a k.. telefon. Ami nincs is! Mert még nincs lezárva a téma.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Gearbest
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.