Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheDragon007
senior tag
Nem volt elég végigkövetni egyik leírást sem, de segítettek, merítettem innen is, onnan is

Na szóval, ezek a lépések:
1. Feltelepítettem ezt: [link]
2. Sajátgépre jobb klikk, Tulajdonságok - Eszközkezelő
3. Rendszereszközöknél Microsoft UAA busz letiltás, majd engedélyezés, ennek eredményeképpen megjelenik 2 darab Audioeszköz a High Definition Audio buszon az Egyéb eszközöknél, és az XP is felajánlja a telepítők frissítését - IGNORÁLNi köll
4. Letöltöttem [ezt] és telepítettem az alapértelmezett helyére
5. Vissza az Eszközkezelőbe, jobb klikk az egyik "Audioeszköz a High Definition Audio buszon"-ra, illesztő frissítése, telepítés listából, ne legyen keresés, hang- video- és játékvezérlők, saját lemez, kiválasztottam a C:/SWSetup/SW34200/-ban lévő .inf fájlt és telepítettem
6. Az 5. lépést megcsináltam a másik "Audioeszköz a High Definition Audio buszon" dologgal is - Mindkettő ezentúl "Conexant High Definition Audio"ként szerepel a Hang-, video- és játékvezérlők között
7. Letiltottam és engedélyeztem őket - amelyik az engedélyezés után nem vált felkiáltójelre - tehát indítható, az működik - a másikat le kell tiltani újra
8. vezérlőpult - hangok és audioeszközök: elnémítás kikapcsol
9. Media player indul!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Posta, csomagküldés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPad topik
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Üzletből, lenovo garanciával, ThinkPad X1 Carbon Gen 9 Intel core i7/32GBRAM/512SSD/OLED kijelző
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- ROG Strix G732LWS 17.3" FHD IPS i7-10875H RTX 2070 Super 32GB 1TB NVMe gar
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest