Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- mihók: A tabletpiac helyzete 2ö25 tavaszán
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indian74
senior tag
válasz
Lackooo84 #19844 üzenetére
Ja értem.
Vagyis így is úgy is várnom kell a termék cseréjére ha elállok a vételtől??
De ha azt mondom hogy rossz,hibás,akkor szervizelik,tesztelik,és akkor sem biztos a csere,stb???
Akkor most én várjak a termékemre,pénzemre,mindenképp én járok porul (na és addig mit használok??)??
Akkor minek ezek a 3 napos csere,meg pénzvisszafizetés,csak a szaküzletnek lehet jó meg igaza,a vevő aki oda viszi a pénzét annak semmilyen joga nincs??
Ahogy előbb is írtam,csak cseréltetni szeretném,egy másik termékre,vagy ugyan olyanra,csak rendeltetés szerűen üzemeljen,és nem keljen várnom,nem azért vettem a terméket,hanem azért hogy használhassam,és nem 3 nap,vagy akár több hét múlva,hanem holnap már használni is akarom,ennyi.
Senki ne értsen félre,csak dühítő,a vevő kifizet X forintot de ha rossz,vagy elromlik,és még jogunkba állna kicseréltetni,húzzák mint annak a rendje,de a pénzünk meg benne áll meg a termék is,nagyon érdekes
Na majd holnap délelőtt minden kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest