- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jared
aktív tag
válasz
HUN]Repa
üzenetére
Ciao!
Sejtettem, hogy írni fogsz. Szerintem akkor tisztázzuk és tegyétek fel a fotókat, ez így korrekt. Belátom kicsit elvetettem a súlykot, az eltanácsolási szándékot ezennel visszavonom, megvárom mi sül ki a dologból. Részben igaz a lázongás, hiszen az összeszerelés a rendeltetésszerű használat része szerintem (nem, nem légkalapáccsal vertem be a csavarokat).Egyébként ez az x-edig gép, amit összeszerelek és eddig ilyen probléma nem volt. Az e-mailt ne tedd nyilvánossá, ha megkérhetlek, én sem teszem. Továbbra sem értem miért a nagykerre hivatkozik a cég, illetve pontosan mi romlott el az alaplapban az összeszereléstől. Remélem ez a véleménysurlódás közöttünk nem fogja befolyásolni a garanciális ügyintézést.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Superhun