Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Muerte
Topikgazda
Itt egy GT70-es upgraddel foglalkozó topik: [link]
Prociból 3840qm-ig elmehetsz mert annak is 45W a TDP-je mint a 3630qm-nek.Videókártya meg mindig 100W a maximum a felső kategóriáknak mert az a szabvány,attól több nem lehet (alapon )
Én azt mondom,ha sokat megy a gép fél évente nem árt újrapasztázni és kitakarítani rendesen.
A thermal padok kérdést nem értem... csak a chipre teszünk pasztát,a memóriákra,fetekre csak gap pad,mert ha oda is pasztát tennénk 1-2 hónap alatt kőkeményre száradna és nemhogy elvezetné a hőt hanem szigetelne,ami a cucc megsüléséhez vezetne előbb-utóbb. -
Pocok256
veterán
válasz bRezo1 #11511 üzenetére
MSi nél nem tudom hogy van nálam anno a dellemre mikor kisebb tápot de ugyanúgy dell -t dugtam rá az felismerte és ki írta, hogy le tiltja a vga t és csak a integráltal fog menni mert ennyi kakao van csak. Valószínűleg msi is intelligens és alapvető dolgokra képes lesz kisebb táppal is de ez erősen lutri
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
addikt
válasz bRezo1 #31295 üzenetére
El sem hiszed mekkora szerencséd van, hogy egy ilyen gép tulajdonosa vagy. Kérdezd KillHates-et. Nézd az aláírásom. Utálok telóról írni, de most muszáj. 😄
Kínában vagyok. Nem rég beszéltem a fejlesztési miniszterrel. Már készül az új kártyám. 😉Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
nagyúr
válasz bRezo1 #31295 üzenetére
Szia!
Az Inteles gépben el fog indulni az AMD videókártya, viszont nem lesz hibrid Crossfire. Az sem biztos, hogy a switchable graphics (azaz az AMD optimusa) működni fog. Ha átrakod az MXM-et, akkor a hűtésüket is át kell raknod!!!!
Viszont az AMD procis GX-ben nem fog működni a GTX675, ha mégis megy akkor meg tuti nem fog működni az Optimus.
ÉN hagynám úgy ahogy van az AMD-s zsákutcát (hiába a jó VGA benne) mert sajnos csak gyári és rohadt régi driverekkel működik csak normálisan. Eladnám valakinek erős netezős-multimédiás gépnek, mert csak régi játékokkal megy rendesen és az az A10 proci is éppen hogy hozza egy i5-ös szintjét.
Sajnos az Inteles vonalon sem túl rózsás a helyzet, a harmadik generációs GT még LVDS protokollt használ, így a GTX980 GTX1070 bővítés már nem fog menni benne. A teteje a GTX880 ami nem más mint egy "húzott" GTX780. Ha mindenáron életben akarod tartani a GT-t akkor eddig nyújtózkodhatsz.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- Xbox One
- Futás, futópályák
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest