- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
Strezi #64882 üzenetére
Figyusz! No offens ne érts félre,
de biztos, hogy nálad minden jól van belőve? A 130W-os 3080-an ezt hozza... Segítő szándékkal kérdezem, hátha ki tudunk még a te konfigodból is sajtolni nagyobb kraftot... Mondjuk rögtön kezdeném, a helyedben, egy driver frissítéssel...
Nem mellesleg így már azért van különbség (3060 vs 3080), bő 40%, ammeg már azért jelentős. -
-
-
Raymond
titán
válasz
Strezi #25856 üzenetére
"Yey! Mégegy"
Ja
Ekkor mar ket honapja megvolt, most lattam te egy hetre ra irtad hogy van, akkor valahogy elsiklottam felette
Volt egy upgrade is: [link] Viszont ekkor megtanultam hogy azert jobban kell ra vigyazni mint a muanyagra mert osszerakas kozben valami (ma se tudom mi lehetett) alakerult valahogy es megkarcoltam a tetejet
Nekem az osszes cuccom meg evek utan is "as new" igy az a ket darab fel centi karc ahol a fekete helyett az alu szine latszik meg most is felviszi picit a vernyomasom. Es igen, ertem hogy ez nem standard problema
"ezeket a procikat szint a végtelenségig lehet undervoltoolni, mert valami más módon kompenzál, nem fog fagyni. Viszont elkezd akadozni, és csökken a teljesítmény."
Lehet, szerintem ugyanugy mint tulmelegedesnel - lejebb veszi az orajelet. Az XTU-ban balul lent van olyan hogy "Current Limit Throttling", ha nincs eleg fesz egy bizonyos orajelhez akkor ott felvillan es lejebb veszi. Majd megnezem valamikor.
-
válasz
Strezi #25488 üzenetére
Úgy van.
Korábban nem kaptam választ a kérdésemre, mondván nehogy elbaltázzam az én "kicsikémet". De hát van a környezetemben olyan aki még tud ebben abban segíteni nekem, ha én nem boldogulok. Így megcsináltam amit akartam szépre.
Minden egyes forradalmi gondolatomért nem ülhetek mindig vonatra és a többi. -
válasz
Strezi #25450 üzenetére
Azzal inkább ne dicsekedj
Aztán valaki majd megkeni úgy ahogy te csináltad, majd e módon elpukkantja a notiját és utána meg majd a sírba fog kívánni
Sok "szabatos" megoldást szoktam alkalmazni én is a mindennapok során notebookok szerelésekor, de amiket publikálok azok elég kiforrott technológiák, amiket nyugodtan rá merek bízni az egyszerű júzerek tehetségére is! -
válasz
Strezi #25165 üzenetére
A kapillációról nem halottál? Ez így trehányság úgy ahogy van; írtad, hogy egy óra volt az egész szerelés. Tehát nem lenne nagy macera szétszedni és némi kapton szalaggal lemaszkolni. Más nem igazán jó, mert csak a kapton és a ragasztója hőálló! Ha kell szívesen adok.
A gallium bele fog diffundálni a hűtésbe, tehát ha tönkre megy a géped, akkor felejtsd el a garanciát. Hiába takarítod majd le a chipeket nyomtalanul, látni fogja a szervizes, hogy meg lett vasalva! -
-
NTonee
veterán
válasz
Strezi #25115 üzenetére
az úgy épeszűnek tűnik, de azért érdemes figyelgetni játék közben is mondjuk msi afterburnerrel, vagy csak hwinfoval mikor kilépsz, hogy utólag mit mutat.
(#25120) gorkij: minimum pasztát cserélni kellene. Valamint a procin a feszültséget kicsit lentebb venni intel xtu-val, ha a pasztázástól nem javulna látványosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Lenovo IdeaPad 5 15-ABA7 AMD Ryzen 5, 15,7 FULLHD IPS, 8GB DDR4,Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest