Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz gyoriaa #90444 üzenetére
Hoppá az lemaradt!
Ha teljesítményt szeretnél, akkor egyértelműen a Gigabyte a befutó, minden szempontból. Eredetileg ez egy Tongfang kínai gép, aki sok márkának a beszállítója, igazából nincs ezzel gond, de az átgondoltsága és minősége közepes:
-egyszerű műanyag ház
-sima hőcsöves hűtés rendszer
Kiugró dolgot ne várj tőle, ha nem napi rendszerességgel hurcolod; otthon-utazás-munkahely-utazás-otthon konstellációban, akkor sokáig egyben lesz, de ha hozom-viszem gép kell, akkor gyorsan fog amortizálódni. Ha viszont jobbára otthon van és nincsen napi szinten sokszor nyitogatva akkor nem lesz vele gond. Sűrűn kell azért majd takarítani; fogja gyűjteni a port, mert ilyen hardver hűtéséhez azért át kell majd mozgatni sok levegőt.Cserébe viszont jól bővíthető!
A Legion7-et azért ajánlottam, mert arany középút a mindennapi használathoz: sok jó innováció van benne (VC hűtés, világító portok, fém ház), jó kijelző, szép hangja van, jól személyreszabható a hűtése, face login) A hurcolást jó bírja, bár a fém ház miatt nehéz mint a sár.
Nekem Alienware gépem van, ami a másik liebling, de abból az ilyen highend konfigokhoz inkább az X sorozatból ajánlanék tiszta szívvel: X15, X17 az szuper jó hűtés miatt. Ha AW minőséget szeretnél de még jobb minőséget, akkor a Razer gépeket ajánlom.Ha e négy gép közül kellene most választanom, akkor nekem is a Gigabyte lenne a befutó! A teljesítmény miatt
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz gyoriaa #90448 üzenetére
Ha belefér még a költségvetésbe, akkor egy hűtőpadod is vegyél alá! Terhelésnél nem fog sokat számítani, de amikor jobbára böngészésre, irodai munkára használod majd, akkor hangtalanná teszi a gépet, továbbá ilyenkor nem a gép méregdrága ventilátorai dolgoznak (amik úgyis a gariidő lejárta után fognak besz@rni) hanem a "filléres" hűtőpad öblíti a levegőt a gépből!
Én ilyen -rommá programozható- hűtést vettem a lányomnak az MSI GT66 alá. Tud brutál légpárnás üzemmódot is és tud szinte alig hallhatóan halk is lenni. Az RGB-orgia meg kikapcsolható vagy személyre szabható is.
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
őstag
-
Juhaszatti
addikt
válasz gyoriaa #106626 üzenetére
"Vajon Windows 11 re váltás segítene."
Intel 12. generáció, és AMD Ryzen 6. generációtól Win 10 alatt egyre több a probléma a driverekkel. Egyre több olyat hoznak be hozzánk hogy nincs hang, nincs wifi, vagy hasonló nyomora van a gépnek. Aztán kiderül hogy Win 10-et telepítettek rá, és 11 alatt tökéletesen működik.
Viszont ez a telepítés után rögtön ki szokott bukni, ha eddig Win 10-el használtad és jó volt, akkor más lesz a probléma. -
MikaVejneGI
aktív tag
-
MikaVejneGI
aktív tag
-
peet05
aktív tag
válasz gyoriaa #106626 üzenetére
Szia!
Az Armoury Crate progiban nézd meg, hogy melyik teljesítményprofil van beállítva (pl. Eco mode, standard, stb. - lehet, hogy csak át kell állítani). Az AC helyett használhatod a G-helper-t is.
Windows-ban kiegyensúlyozott, vagy teljesítménycentrikus a profil, ezt is érdemes megnézni.
Nvidia Control panel-ben egyenként is be lehet állítani, hogy melyik alkalmazás, melyik egységet használja, vagy "globális" profilt is meg lehet adni. -
MaxxDamage
félisten
válasz gyoriaa #106641 üzenetére
Csak egy kérdés.
Milyen kábelt használ a csatlakozáshoz?
Én csak HDMI 2.1 kábelt használok, minőségit! Ajánlott!
A tévén milyen port van?
Azért az 1Hz az nonszensz!Hogyan csatlakoztassunk laptophoz tv-t vagy monitort
Én pl. 120Hz alatt nem is használom az OLED TV a laptophoz sem!
Kijelző (laptop) egyik 144Hz a másik 240Hz (de azokat nem igen használom)[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz gyoriaa #106643 üzenetére
Jah hogy a lapos kijelzőn?
Akkor Win gomb + P és kiválasztja (legalsót) a csak második megjelenítő és laptop kijelző lehajt és élvezi a TV-n a képet/hangot.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
FőDudu
veterán
válasz gyoriaa #106887 üzenetére
Nekem egy sima IKEA-s laptop tarto van a gepem (Razer Blade 15) alatt ha emelni kell.
Ez a hutesen nem javit, viszont nem is ront.Magyar IKEA-ban is kaphato, 3-4e Ft.
Ennel meg lehetne azt csinalni, hogy oda vagsz rajta a ventillatornak lukat ahol a lab mogott van - igy biztosan nem ront a hutesen a ventillator.
A meretet ellenorizd, mert lehet 17-es gephez nem eleg.
Az en gepemnel meg kb 3 centivel melyebb, es a szelessege kb 3-3 centi extra mindket oldalt.Nekem idealis, mert ha neki allok mentegetni, akkor 2-2 kulso SSD vagy epp HDD befer ala.
Letezik Razer Stand is. Ennel is tud zarni a gumilab.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
MaxxDamage
félisten
válasz gyoriaa #108752 üzenetére
Szia,
Csepelen tudok szakit (saját műhely, gépek, minden!) aki profin megcsinálja és évekig nem kell semmit csinálni, csak használni, meg néha portalanítás!
KH az, keresd privátba.☝️😉◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest