Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyépés
aktív tag
válasz
echterion #97366 üzenetére
Egy gamer notinak szoftverfejlesztésben kb. kizárólag cpu terhelése van. Ha napi használatban folyamatosan olyan 60 -70%-on terheled a cpu-t akkor azt egy átlag irodában még nem hallod. Ezért választják a gamer gépeket, mert egy belépőnek is jobb a hűtése, mint a legtöbb üzletinek és olcsóbbak is. Szóval halkabban jobb teljesítményed van.
A homeoffice intézményével meg ki is peregtek az asztali gépek, mert azt ugye nem tudod hurcolászni heti 2-3 nap.
Igen, ha néha kell a max kakaó, akkor azt meghallani, de az igazából ritka is, általában a rohadt win update installer csinálja csak. És nagyon erősek ezek a modern procik munkára, plusz a megosztott heatpipe meg hasonló trükkök is segítenek csendesebben jobb teljesítményt elérni csak proci terhelésnél. Szóval egy gamer gép igazából produktivitásra sokkal hatékonyabb, mint elsőre látszik. Legalábbis a szoftverfejlesztőknek.
A lényeg, hogy minél nagyobb proci teljesítményt érj el viszonylag halkan. Ebben pedig a macbookok és a gamer notebookok a legjobbak. Utóbbiaknak kisebb cégeknél sokkal jobb az ár/érték aránya is.
Ha meg minden felhőben van, mindegy, mit használsz ugye.
Én ezzel be is fejeztem. Ebben dolgozok 18 éve, tényeket írtam le, nem vélemény volt. Aki akarja elfogadja, aki nem az nem. Én azt láttam, hogy szoftverfejlesztésre valid dolog gamer lapopot használni.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- MacBook Air 13" M1 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest