Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaxxDamage

félisten

LOGOUT blog

válasz Frozen #89919 üzenetére

Az én gépem hűtése elég jó, de azért lehetne jobb is!
    Beszéltem a TW Clevo-val és megjegyeztem, hogy a hűtést tervezhették volna full VC(s)-re is és még jobbá sikerült volna, de hát ne legyünk telhetetlenek nem? :D

Más a heatsink+2 fan (tehát full hűtés) árán vesz egy jó használt üzleti laptopot. :K
    Na majd a vizes heatsinkre leszek kíváncsi légesként és majd talán vizesként is használva mit hoz....

Légesként -10c fokot ver a gyári heatsinkre CPU fronton (ezt az írta aki beruházott egyre és az adapter/laptop töltővel használja, azt is átküldte melyikkel - nem Magyar persze) :B
    Elnézve, 700g sincs a gyári hűtő, a vizes meg 1.3kg körül van...akkor elvileg az full réz! /majd kiderül, megvizsgálom ha megérkezik.../
    Külföldi Clevo X170SM-G fórumon (OFF)(itthon nincs, mert kb. nekem van csak ilyen X170-es Clevom és a márka maga nem igen elterjedt, ismert....ezért nehéz eladni is, mert csak az vesz ilyet akinek már volt! :D )(/OFF) azért nyomon követem a "friss" eseményeket és sajnálattal olvasom, hogy a (X170) KM-G modell milyen kínkeserves dolgokat él meg és még mindig gondokkal küzdenek a felhasználok meg vagy eladják, vagy várják a megoldást és az új (javított) BIOS kiadást, de mindeddig hiába!
    Remélem hozzám is ide ér, mert Január végén fizettem/megrendeltem Kínai Aliról (féláron) és megbízó szerzi be és intézi a (prémium) szállítást (választottam) mert azon nem spórolok! :DDD

Többet nem fogok erre költeni, csak készüljön el, álljon össze és nincs tovább! ;]

• k-adi

nagyúr

válasz Frozen #89919 üzenetére

"És kicsit azért tényleg gáz,hogy egy közel 7 ezres euros msi gépbe nem fért bele a vapor hűtési megoldása......"

Hát igen, szánalom.. Titan ide vagy oda... (mondjuk legalább MiniLED 4K bár "csak" 144Hz)

(~6500 euro amúgy a 2.5misis MM gép) +500 EUR az majdnem 200ezer kerekítés

Új hozzászólás Aktív témák