Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frozen #89919 üzenetére
Az én gépem hűtése elég jó, de azért lehetne jobb is!
Beszéltem a TW Clevo-val és megjegyeztem, hogy a hűtést tervezhették volna full VC(s)-re is és még jobbá sikerült volna, de hát ne legyünk telhetetlenek nem?Más a heatsink+2 fan (tehát full hűtés) árán vesz egy jó használt üzleti laptopot.
Na majd a vizes heatsinkre leszek kíváncsi légesként és majd talán vizesként is használva mit hoz....Légesként -10c fokot ver a gyári heatsinkre CPU fronton (ezt az írta aki beruházott egyre és az adapter/laptop töltővel használja, azt is átküldte melyikkel - nem Magyar persze)
Elnézve, 700g sincs a gyári hűtő, a vizes meg 1.3kg körül van...akkor elvileg az full réz! /majd kiderül, megvizsgálom ha megérkezik.../
Külföldi Clevo X170SM-G fórumon (OFF)(itthon nincs, mert kb. nekem van csak ilyen X170-es Clevom és a márka maga nem igen elterjedt, ismert....ezért nehéz eladni is, mert csak az vesz ilyet akinek már volt!)(/OFF) azért nyomon követem a "friss" eseményeket és sajnálattal olvasom, hogy a (X170) KM-G modell milyen kínkeserves dolgokat él meg és még mindig gondokkal küzdenek a felhasználok meg vagy eladják, vagy várják a megoldást és az új (javított) BIOS kiadást, de mindeddig hiába!
Remélem hozzám is ide ér, mert Január végén fizettem/megrendeltem Kínai Aliról (féláron) és megbízó szerzi be és intézi a (prémium) szállítást (választottam) mert azon nem spórolok!Többet nem fogok erre költeni, csak készüljön el, álljon össze és nincs tovább!
-
k-adi
nagyúr
válasz
Frozen #89919 üzenetére
"És kicsit azért tényleg gáz,hogy egy közel 7 ezres euros msi gépbe nem fért bele a vapor hűtési megoldása......"
Hát igen, szánalom.. Titan ide vagy oda... (mondjuk legalább MiniLED 4K bár "csak" 144Hz)(~6500 euro amúgy a 2.5misis MM gép) +500 EUR az majdnem 200ezer kerekítés
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest