Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

válasz Dan-szan #89159 üzenetére

Amit irtak itt mar a tobbiek is, az van. Megprobalom egybeszedni, hogy egyszerubb legyen valaszolni (plusz ki is egeszitem par dologgal):
    1) Miert laptop?
    2) Mennyit hordoznad?
    3) Amikor hordozod, ott mik a szempontok? Akkuido? Kijelzo? Szabad eg alatt hasznalnad, vagy csak bent? Hang? Teljesitmeny? Teljesitmeny akkurol szamit, vagy csak bedugva? Olben akarod hasznalni, vagy csak asztalon? Ha munkara is hasznalod, milyen munka, van neki valami extra kovetelmenye pl billzetre vagy kijelzore nezve?
    4) Hogy hordozod? Szamit a suly? Ha pl minden nap hurcibalod bkv-n, az nagyon nem ugyanaz, mint ha evente haromszor belokod az anyosulesre.
    5) Mennyi ideig akarod hasznalni? Mennyire kell a kraft, mennyire legyen jovoallo? Nagyon nem mindegy, hogy 1-2 evre tervezel, vagy 5-6 evre.
    6) Vannak egyeb szempontok, amik fontosak neked? IO(usb-a/c, hdmi, rj45)? Karacsonyfa (rgb)?
    7) Ha sokat hordozod, hogy szoktad megfogni a gepet? Ket kezzel? Egy kezzel, kozepen? Sarkanal aztan megoldod alkarbol meg csuklobol? A geppel gesztikulalsz? :D
    8) Mennyire surgos a vasarlas? Tegnapra kene? 1-2 honap mulva kene? Raer addig, amig kijonnek az idei laposok arany arban es esetleg leverik az arait a beragadt 2021/22-es keszletnek?
    9) Hasznalt jatszik, vagy csak uj? Ha hasznalt jatszik, csak szamlas-garis-fogdapocsetes johet szoba?
    10) Mennyi az annyi?

• Csupati

őstag

válasz Dan-szan #89159 üzenetére

Szia ,egész pontosan melyik kieggel játszanál? Nekem egy kb 1060-1070 közti teljesítményt tudó p3200 volt Wotlk kiegben 7-8as beállításon fhd , dalaran stb nagy raidben lement 40-60 közé ,azon kívül jól bírta, a dragon kieget még nem próbáltam. Mostani alienware 13 r3+ AGA és 5700xt vel még nem próbáltam ki a játékot. De jelentős teljesítmény növekedés érhető el vele.
    Egpu akkor lenne megoldás ha cipeled magaddal a gépet pl melóba és oda elég a kevesebb teljesítmény. Ha nem vinnéd sehova soha akkor inkább asztalit vegyél.

Új hozzászólás Aktív témák