Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

veterán

válasz FőDudu #81621 üzenetére

Ha megcsinálod a Kínai kommunista párt az összes gyártóval az oldalán be fog perelni.
    :DDD :R
    Akarod hogy postázzam neked a lapost? :DDD
    Vasárnap utazom haza és lesz lehetőségem kipróbálni ezt azt. Egyszerre jöttek ma meg a hiányzó komponensek 3 itteni hardverapró vásárlásból.

Innen indult. [link] 2019-ben. [link] Aztán nálam.... [link] Még videó sincs erről a fajta csatlakozásról. Van hasonló adaptere az ADT-Link gyártónak olyan ami akár USB-C csatlakozású meg még sok hasonló ahogy feljönnek keresgéléskor. Ilyen adaptert az oldal szerint jó ha 5-en vásároltak eddig velem együtt. Kínai fórum topikozás kellene sok kérdéssel a műszaki dolgokkal kapcsolatban. A beüzemelés pofon egyszerű lenne de ahhoz képet kell kapnom.

EBAY
    Ez egy CLEVO P751 DM windows10 lcd 15.6 4 K
    Itt nincs csati...mint nézem nem is Clevo kártyás.

Itt van. Ez egy Clevo RTX 3080 MXM Card. Van ehhez hasonló csati egy gtx980-as kártyán is.

Ez meg a vásárolt laptopom. P751TM1g. Pirossal jelöltem mi a baj. A lapos is tartalmaz.

Ha beértem volna kevesebbel mondjuk egy másik laptop verzióval (mint a fenti) elfelejtvén az i9-9900K procit, akkor most lehet jobban állnék. Ezt nem gondoltam át.

Habár a laptopot gtx-es biosszal küldik rtx helyett, nem tudom számít-e valamit.

Új hozzászólás Aktív témák