- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RM007 #107405 üzenetére
Régebbi laptop esetén a battery is használva van
Nekem is volt az Asus ROG amibe GTX 1070 volt és a játék alatt az adapter mellett a tápot is használta, terheléstől függően.
Na már most a Clevo X170 már nem így van, mert 2 akksi (2x280W) minden igényt kielégít. A battery meg jó ha van, mert ma is pont a konyhába voltam és tized másodperc le/fel kapcsolt az energy... jött a kis eső/zápor/zivatar... és de jó hogy volt battery, így a gép nem kapcsolt le. Szünetmentes is jó, de számomra sok értelme nincs meglátásom szerint... 🤔😋Nálam a vizes rendszer a csatiknál szivárgás volt tapasztalható.
Kicseréltem az o-gyűrűket és most úgy néz ki minden oké.
Múltkor elmentem Lidl-be (vittek, mert menni egyedül ügye nem tudok!) és haza érve az asztal közepén egy nagy körbe víz van....mondom WTF!?!?
Aztán látom a kifolyó rész csatinál szivárog a víz.
Gép nem ment és a külső rendszer/víz keringés sem. (még szerencse, mert akkor 1 Liter vizet nyomott volna ki)Na ez az átka a vizes rendszernek!
Mákom volt, mert nem ázott el semmi és nem okozott zárlatot, vagy bármi bajt...csak fel kellett törölni az asztalon a vizet, aztán darabokra szedtem és a vizes blokk/heatsink nyomás próba/teszt alatt volt, rendben volt.
Kerestem a hibát, egyesével végig mentem minden komponensen, nagy pechre volt 2 új komplett csatlakozóm és az is szivárgott!
Ezert teljes o-gyűrű cserét hajtottam végre (fekete volt mind, most pirosra cseréltem) és a biztosra mentem...tesztek után jónak tűnt és most bátran használom.Rendeltem Kínából egy X170KM-G komplett gyári hűtést, hogy az is legyen a 3080-hoz "tartalék" és ne csak a vizes blokk legyen...
X170SM-G (RTX 20xx) verzió gyári vadi új komplett hűtőm van egy, de mondom legyen a KM-G modellre (RTX 30xx szériához) is.
Már csak egy MXM/PCIe x16 adapter hiányzik és teljes a kép!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Lenovo IdeaPad 5 15-ABA7 AMD Ryzen 5, 15,7 FULLHD IPS, 8GB DDR4,Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest