Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
RM007 #103641 üzenetére
Figyi, azt gondolsz, amit szeretnél. Mivel nyilvános fórum, megpróbáltam neked segíteni egy korábban általad nem figyelembe vett dologgal kapcsolatban. Ez nem vallás, nem hitkérdés, hanem fizika. És a fizikát nem érdekli, hogy asztali gépet építesz vagy laptopot mókolsz, az van és kész. Az, hogy ez téged nem érdekel, az a te döntésed, nem is kifogásolom. Piszkálni? Minek piszkáljalak, nekem az nem okoz örömet, csak az időmet égetném vele feleslegesen. De legközelebb valószínűleg nem fogok, ha ez ennyire bánt téged.
Kérdésedre a válaszom: Maxx-nak azért nem írtam, mert láttam, mit vesz és tudtam, hogy az réz.
-
válasz
RM007 #103641 üzenetére
Te vagy kétségbe esve, nem én...
Én jól körbe néztem és jó rendszert vettem meg, jó hűtő folyadékkal... Ez nem zsákbamacska.
Én a pénztárcát is kinyitottam és ha nem külföldről szereztem volna be (igazi kínai aliról) akkor közel 500-ba lett volna a vége...én csak a komplett vizes rendszerre áldoztam annyit mint más komplett "gamer" laptopra!Nem bántani akarlak, de kimondom az igazat, veled csak az a baj, hogy össze veszel minden sz*rt ami az utadba kerül... Mint mondtam : nem bántásból, de ez az igazság!
Most erre jön majd a "kikéred magadnak" de nem kompetens...
Nézz magadba, használd amid van, jó lesz az... mindenki abból főz amilye van, használd ki a legjobban.Ja és az a fránya felfogás, de hát ha nem te volnál, nem is RM lennél!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Üzleti Profi Könnyű Ultrabook 14" -75% i7-10610U 16/512 FHD Touch
- Dell Latitude 9420 Fémházas "Kis Gamer" Tartós Laptop 14" -80% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD+
- 2DB Lenovo Thinkpad T470 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" i5-7300U 8/256 FHD IPS FELÚJÍTÁSRA
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest