Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
RM007 #103641 üzenetére
Figyi, azt gondolsz, amit szeretnél. Mivel nyilvános fórum, megpróbáltam neked segíteni egy korábban általad nem figyelembe vett dologgal kapcsolatban. Ez nem vallás, nem hitkérdés, hanem fizika. És a fizikát nem érdekli, hogy asztali gépet építesz vagy laptopot mókolsz, az van és kész. Az, hogy ez téged nem érdekel, az a te döntésed, nem is kifogásolom. Piszkálni? Minek piszkáljalak, nekem az nem okoz örömet, csak az időmet égetném vele feleslegesen. De legközelebb valószínűleg nem fogok, ha ez ennyire bánt téged.
Kérdésedre a válaszom: Maxx-nak azért nem írtam, mert láttam, mit vesz és tudtam, hogy az réz.
-
válasz
RM007 #103641 üzenetére
Te vagy kétségbe esve, nem én...
Én jól körbe néztem és jó rendszert vettem meg, jó hűtő folyadékkal... Ez nem zsákbamacska.
Én a pénztárcát is kinyitottam és ha nem külföldről szereztem volna be (igazi kínai aliról) akkor közel 500-ba lett volna a vége...én csak a komplett vizes rendszerre áldoztam annyit mint más komplett "gamer" laptopra!Nem bántani akarlak, de kimondom az igazat, veled csak az a baj, hogy össze veszel minden sz*rt ami az utadba kerül... Mint mondtam : nem bántásból, de ez az igazság!
Most erre jön majd a "kikéred magadnak" de nem kompetens...
Nézz magadba, használd amid van, jó lesz az... mindenki abból főz amilye van, használd ki a legjobban.Ja és az a fránya felfogás, de hát ha nem te volnál, nem is RM lennél!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Predator Triton 300 gamer laptop, i7-11800H, RTX 3060, makulátlan állapotban
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest