Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
FőDudu #103172 üzenetére
Nem akartam már ebben a témában reagálni, de ez most kikívánkozik: azért ez nem kicsit kettős mérce tőled. A vevő bújja a teszteket, ha nem egyértelmű a gyártói leírás, akkor így járt, a boltosnak meg zéró felelősség, hisz a gyártók tartják őket sötétben, nekik nem is kell teszteket bújniuk, hogy ne adj' isten korrekt legyen az a leírás a szokásos nagykeres compypaste helyett. Miért nem csinál offline boltot? Ott nem kell elszenvednie az esetleges visszaküldéseket. Mellesleg ott a lehetősége, hogy bevizsgálja a visszaküldött terméket és értékcsökkenést számoljon fel a vevőnél, ha úgy kapja vissza a masinát.
És akkor már válaszolok Bluesummers-nek is itt: nem számoltam össze, de jóval több volt az új, mint a használt (abból csak pár darab volt nálam), elsősorban külföldi webshopok-ból vettem eddig a gépeim, pont azért, mert tudtam, hogy pár hónap után úgyis ráunok és ott mindig van valami jó akció, ami miatt legrosszabb esetben is nullszaldósra ki lehet hozni a gépet eladáskor. Ezért is vagyok most bajban a Zephyrus eladásával, mert a boltban megtapogatva tudtam, hogy ez a nekem való gép, így ott meg is vettem, nem is bántam meg, csak kellene máshova a pénz viszont többszázezret nem szeretnék azért bukni a dolgon.
-
Bedepi
tag
válasz
FőDudu #103172 üzenetére
Itt mint mondtam, nem rólam van szó.
Én utána szoktam járni. A helios 700-ast anno fél év tesztolvasás, video keresgélés előzte meg. Tisztában voltam a hűtés hatékonyságával is, azért is vettem meg. A mai napig is azt használom, és nem is tudnám észerű alternatívára lecserélni jelenleg. Ilyen hardverek mellett nálam minimum a vapor chamber megléte. Ilyen árak mellett meg főleg. De mint írtam, itt már nem fér bele a pixel hiba, meg kattogó zsanér, villódzó kijelző, meg hasonlók. Azt instant küldeném vissza. A legalja kategóriában még elmegy az ilyen, de felette nem. Amúgy ezek olyan rohadt nagy réteg termékek, hogy nem hiszem el, hogy nem lehet letesztelni őket valahogy. A helios 700-ból pl. 10 darab volt az egész országban. Világ szinten lehet hogy gyártottak belőle 5000 darabot, de szerintem sokat mondtam.
-
consono
nagyúr
válasz
FőDudu #103172 üzenetére
Azt azért ne felejtsük el, hogy az esetek nagy részében nincs bolt, csak egy weboldal. A 14 napos elállás a webshopok miatt lett kitalálva, nem véletlenül csak online vásárlásnál van ilyen. Meg persze nem csak notebookra. Értem én, hogy a boltosoknak ez fájhat, de offline boltot bérelni, ott készletet és bemutató darabokat tartani, embereknek bért fizetni legalább annyiba, ha nem többé kerül, mint elkárolni a visszaküldött gépeket...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD/i5-8350U/16GB/256SSD/magyar bill, használt, garancia, számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.08
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest