Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Általában azonos vagy legalább azonos típusú RAM-okat szoktak beszerelni, nem hiszem hogy 2 új RAM-ot akar venni. Persze lehet nem azonosat is, de elvileg dualba mennének ahhoz azonos kell viszont. Szerintem persze.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Én jól értettem

Tudnál nekem mérni 3-mat hogy a mostani DDR4 ramok egy hatmagos proci mellett mennyit mennek AIDA-ban,memória írás/olvasásban?
Illetve a memória késleltetésük mennyi?
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A ram gyorsasága mióta függ a MHz-től?

-
Dhampir
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Köszi az infót.

-
Gaberiellb
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nekem hibátlanul ment a 2033 és a ll-is, mind redux persze, 60 fps, 60-70 százalék videokártya, 1060
(G-syncel) -
Dhampir
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A Metro játékok "nem kedvelik" a Radeon-t?
-
Myair
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Szia. Bele raktad már a gépbe? Gondolkozok rajta én is. Sokat dob a hangminőségen remelem! Emiatt gondolkoztam rajta hogy Visszaküldöm. A lenovo y700 asom sokkal szebben szól mint ez.
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Szia! Érdekelne hogy szted egy 2017-es omenbe meg lehetne-e valahogy oldani egy kis mélynyomosítást? 🤔
Bang&olufsen van benne de a mélyei nem az igaziak, a y50-esembe sokkal jobb a hangzás nyilván a 2.1 miatt! Köszi
-
buherka
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az a kis gumihenger egy távtartó hogy ne rezonáljon a mélynyomó a házon belül. Nekem is ilyen van benne. Nekem átlósan van benne két db ilyen kis gumi. a sarkánál.
Lehet hogy van a mélynyomón alapból, sztm csak pluszba grátisz kaptad...nézd meg ha kibontod.Annyi hogy az enyém kisebb mert 15"-os. A tiéd dupla az 17".os-hoz van.
-
Helltak
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az szép, főleg ebben az időszakban

Majd linket tudnál küldeni? Akár privátban is, köszi! -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Igen, elfelejtettem, hogy akkor még tangabugyiban volt a gép

A magok közötti alacsony hőmérséklet különbség megmaradt?(Bluesummer-el, indulunk a tranyó versenyen lassan
) -
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Jesszus, nekem fel se tűnt. Nem értettem a tegnapi képet, de most már leesett, hogy látom az új avatárját. Ki ez a csaj? Nem nagyon ismerem fel, olyan Halle Berry beütése van első blikkre.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem tudom kinek 72-70-72-72 fokos a CPU-ja Full load-on a hármas lefogatás alatt... ?

-
nagybá
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Értem, hogy két sata van, csak hogy tudod mind a kettőt elérni gari vesztés nélkül? Mert ha a hátlapot leveszed, akkor csak 1 ram egy 2.5" és egy M2-ős csati slot van :/ És ugye a 2.5"-ben HDD van most.
szerk.: Egyébként most megnéztem Afterburnerrel és PUBG High alatt 62 fok a GPU konstans.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Na persze mikor én kínáltalak sörrel mert segítettél vissza se írtál.🤔🤨😅
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Kérlek, írdd meg ez a fantastic customer support melyik cégnél/üzletben volt! Köszönöm!
(elakarom az ilyen arcokat kerülni) -
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Pfej, igazi paraszt volt a gyerek. Azért remélem odadobtál neki pár "kedves" gondolatot.
A hármas cpu lefogatás azért sajnos ott is megteszi a hatását,kíváncsi vagyok, mennyit hoz a vasalás.
-
nagybá
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Rendben, meg fogom nézni!
Én alsó határra gondoltam. Úgy tudom, hogy van neki. Tehát pl. 50Hz alatt már nem változtatja a képernyő frekvenciáját. -
nagybá
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Még nem néztem, miért érdekel? Mármint azért kérdem, mert akkor adott környezetben megnézem szívesen neked úgy 3 nap múlva (utolsó vizsgám után).
-
Ájvé
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Igen de vannak hivatalos importőrök, Wayteq is ilyen, azt nem tudom notebookot is hoznak-e. Xiaomi.hu-n viszont van fent notebook (Notebook Air), szóval biztosan hoznak hivatalosan, viszont abban igazad van, ha azt nem forgalmazzák amit írtatok akkor nyilván támogatás sincs rá.
-
Ájvé
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Beszállító biztos köteles vállalni garanciát. Bolt is ahonnan megveszed.
-
Mufanatic
csendes tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
azt még nem tudom pontosan!
-
Mufanatic
csendes tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
nagyon komoly leértékelés volt..csak a hülye nem vette meg

amiket küldtem egyik sem jó választás?
-
Mufanatic
csendes tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
már nincs belőle elfogyott!

Főleg játékra szeretném nyilván ezért agyalok 1050ti meg a 1060 között ..
-
Helltak
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Tegnap ki is próbáltam egy rövid időre, bírta a 100hz-et, de játékkal majd ma fogom csak.
Valahol olvastam/láttam, hogy 14 hónapja használja 100-on és semmilyen anomália nincsen vele.Nagybá:
Vizsgaidőszak végig csak nézni szabad
-
Myair
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Értem. Gondolom nincs jobb ajánlat ennyiért.. rendelek én is egyet

-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Csapj le rá! Hozd el gyorsan és "visszacsinálom"
-
nagybá
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Megnéztem közben a honlapot és tényleg így van. A kérdés az, hogy az Acer magyar billentyűzet alatt mit ért. Mert hogy a korábban említett HP is magyar billentyűzetes volt, csak úgy gondolták, hogy az Í betűt jó lesz máshova tenni. (jó igazából úgy tudom, hogy ez költséghatékonyság miatt történt, de a lényeg ugyanaz).
Jó lett volna, ha van kép a magyar billentyűzetről a honlapon :/ -
nagybá
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Remek!
És közben felmerült még egy kérdés, mert ezzel szívtam HP laptop esetében: A billentyűzet kiosztása az milyen? Itt is az elcseszett helyen van az Í betű?
-
nagybá
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Oké, meggyőztél!
Azt hiszem pénzt fogok költeni...francba
Egy utolsó kérdés:
Szerinted érdemes lenne már SSD-vel kérni, vagy ezt lehet garivesztés nélkül otthon bővíteni? Meg milyen típusú SSD mehet bele? -
nagybá
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Oké, akkor még annyi kérdés, hogy az Acer Aspire 7-esek a jobb procival ennyivel rosszabb kialakításúak, hogy ennyivel olcsóbbak?
szerk.: Meg most nézem, hogy az Acer Nitro is jobb procival érkezik: [link]
-
nagybá
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
És a laptop-ról tudsz mondani valamit?
Pont ilyen ársávban keresek laptop-ot játékra.
Cipelni nagyon ritkán fogom, igazából a lényeg, hogy ne legyen probléma a túlmelegedés.Nem helios 500 ársávjában, pont a másikéban

Az mekkora különbséget jelent, hogy 7700 van 8750 helyett? Csak mert láttam mostanában gaming laptopokban az utóbbit teszik. -
nagybá
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Srácok, ha kb. fél év múlva akarok laptop-ot venni (június, július környékén), akkor erre az akcióra érdemes rámenni, vagy van annyira gyakran ilyen, hogy ráérek?
Köszi!
-
Helltak
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem is bírtam magammal és vettem egy Acer G5-öt
-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nagyon szabadulnának már attól a G5-től.

-
Dhampir
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmünket.

Ez szülinapi akció.
A Ryzenes Acer Nitro 5 AN515-42-R7TX is olcsóbb; 215.909 Ft. (Csak ne lenne olyan halvány piros a betűzet).
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
De -az utált- Superposition alatt 1.5 GHz-en megy a GPU és 4 GHz-en a ram.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Na azért mondom,úgy már mindjárt más ha OC

Azt a drivert majd azért lehet elkunyerálom tőled egy próbára
,vagy le tudom tölteni valahonnan?
Jön majd egy 1070 hamarosan M18x-be és le akarom rendesen tesztelni. -
Raymond
titán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
En mindenfele drivert probaltam mar es mind a 1070 mind a 1070MQ ugyanazokat (sajat magukhoz merve) az ertekeket hozza a tesztek alatt a hibahataron belul.
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Valami proof?
19200-at kizártnak tartom hogy alapórajelen menjen egy 1070,17-17,5k szerintem a teteje stock clock . -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az mit gondolhat most, aki fél évvel ezelőtt kb ennek dupláját fizette ugyanezért.

-
Dhampir
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ha ki tudod várni, várhatóan 3 év múlva olcsóbb lesz.

-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Most olvasom én is! És egyből RTX2080Ti

Két verzió lehetséges:
1, kamu
2, olyan vastag lesz a Zephyrus mint egy járdalap
-
Medocsabi
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Hát én azért várnék, ha csak pl a te aceredből indulunk ki!
Ha csak a hűtést képen ide belinkeled tuti mindenki lebeszélt volna róla,aztán nézd meg, sehol nincs throttling. -
DVlad
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Köszönöm! Idő közben ki kerestem jogi oldalakon.
Viszont lett helyette újabb kérdésem.
-
Dhampir
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Jó magyar sör:
A Kőbányai Sörgyárat 1993-ban megvásárolta a South African Breweries (Dél-Afrikai Sörgyár), mely 1997-óta Dreher Sörgyárak Zrt. néven működik.
A Pécsi Sörfőzde sörei nem ízlenek?
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az ember a saját névnapján már csak nem szívja meg. Hú hát ez is nagy menet volt. Egyszer az életben menne minden simán és világosan pofonok nélkül.
Köszi a névnapi ajándékot.

-
Gaberiellb
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Éljen a KŐBAMBI!

-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Na baszki, hát csak volt értelme jeleznem a szándékomat, mert felhívtam egy másik itthoni boltot és elpanaszoltam mindent. Utánanéztek ők is és elismerték a tévedésüket, továbbá rögtön kijavítják. Bevallom őszintén én ilyen itthoni trehány hozzáállással még nem találkoztam, legyen szándékos vagy nem. Inkább vásárolok ezek után külföldről mindent, mert itthon minden kockázatosabb.
Persze, akkor most rögtön rendelem a drágább de legalább valóságos gamer monitort a Media Markból.

A másik kifizetés nélküli rendelésemet meg visszamondom pár keresetlen szóval
Kedves Bluesummers, nem baj ha kiragadok tőled pár inspiratív gondolatot egy kicsit feltupírozva?

-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Y vs L az jogos. Talán a megegyező leírás és a lealázó hangnemed miatt nem tűnt fel több ízben.
Elmondtam nekik mindent mi az ami kérdéses a leírásban majd mondták mindjárt visszahívnak a rendelési számom megadása után. Vissza is hívott valaki más tőlük és megerősítette a vastagra tett kérdéses paramétereket hogy valósak.
Akkor bízzam ezt is az Istenekre?Ok, még egy boltot felhívok és megkérdezem hogy van, ha ott is ugyanezt mondják csak akkor rendelem meg.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az az utólsó Jackie Chan fotó egészen jó. Grat hogy gondolkodás és utánanézés na és olvasás nélkül teszel kijelentéseket.
Akkor még egyszer a [link].
Ez egy Lenovo L27q, te pedig egy Lenovo L27g -t ajánlottál. Na most ha elolvasod a leírást akkor láthatod, hogy amit itt összehordasz abból semmi nem igaz. Ezt a terméket több helyen is árulják, itt a legolcsóbb jelenleg december 20-i kiszállítással környékén, de lehet hamarabb is.
Természetesen még nem utaltam el a pénzt, mert szándékomban áll telefonon egyeztetni előbb tanulva az előző bolt bénaságából. Tudod az internet a barátod, talán már hallottál ilyesmit az életedben, nem csak másnak neked is.
A teszt egy másik 2k paneles változatról ír, de a Q változat az Q változat,minek még a talpa sem olyan mint amit linkeltél, mert az egy másik kiépítés.Ha nem lenne ívelt még sem a kijelző az cseppet sem baj. Egyébként meg fogom kérdezni ez hogy van náluk, az ő esetükben milyen kiszerelés jönne, mert az van az oldalon.
Ívelt kijelző itt is a leírásban.Beszéltem velük telefonon és megerősítették:
Ívelt kijelző : Igen
Adaptív képszinkronizáció : NVIDIA G-Sync
Maximális képfrissítés : 144 HzÉs még mindig nem fizettem ki!!! Én sem most jöttem le a falvédőről!
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Természetesen plombát nem sértettem.
Amikor kézhezkaptam a gépet, akkor kíváncsiságból meglátogattam a plombán is látható weboldalt:
[link]
Status of repair --> ASUS kiválaszt --> ASUS weboldalra átirányított automatikusan
RMA számról nem tudtam, így egy kattintás után beírtam az S/N számot: GCPDCG000PR1Tehát a németek használtként adtak el egy javított készüléket. Ez jogilag rendben van?
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Mivel senki többet harmadszor ezért vaktában megrendeltem, és persze kifizettem előre. Aztán felhívnak hogy elfogyott, stornó. Amilyen gyorsan lekerült a pénz, olyan lassan nem jön vissza. Most se monitor se pénz.
Ez nem az én napom. -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Derohadtjólnézki!!

Pont azt írtam privátban Mikinek, hogy lehet, hogy most ( a G-Sync becsípődésnél) jött el az ideje annak, hogy lecserélje a gépet arra GT73 Titánra amit nagyon jó áron kínálnak az aprón. Ki lehetne simán árulni azt a pénzt a mostani rendszeréből, és az legalább majd megeszi a 20xx-es nVidiákat....
(meg az eleve G-Sync, meg 7820KH, meg brutál szép is!!! ♥) -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Köszönöm!
Ez még beleférne a keretbe. Azért megvárom a mester fejbólintását. 
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Bátorkodom feltételezni, hogy külső monitorra gondolsz

-
Gaberiellb
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Értem! Nem baj, ott a thunderbolt 3 későbbre...

-
consono
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ez is 17-es, írta, hogy neki az nagy...
-
rasurosenpai
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Köszi a választ!
Nekem a 17,3-as méret inkább hátrány, mert hetente egy oda-vissza útra cipelem.
De megnézem akkor acer Helios kínálatot. Szeretnék 500k-n belül maradni áfa nélkül. -
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem bizony! De legalább a HP szerviz gyorsan dolgozik!

-
baro32
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
45W-nál lehet de mikor turbózik a CPU több van ott:
CPU Power Limit 1 (Long Duration) 45 W / 28.00 sec (Unlocked)
CPU Power Limit 2 (Short Duration) 78 W / 2.44 ms (Unlocked)Meg ugyebár a turbózás az valami 88%-os plusz tudtommal mikor 3,9-4GHz-en tekeri nem?
Tudom és látom is amit készítettem képeket mindegyiknél ~45W-van kiírva. -
kirjak
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Még nem. Monitorra kötve használod? Itt nem erről a problémáról beszélnek ?
Win frissítéseket is halasztgattak emiatt.Apropó, most vettem egy monitort múlt héten, de rettenetes színei voltak élőben, nem volt kiállított darab hogy leelenőrizzem így vissza kellett vinnem mert "szerencsére" pixelhiás is volt.
EZT a monitort senkinek sem ajánlom játékra és semmi másra sem!
Az IPS paneles verzióját viszont sokkal inkább élvezem . Ég és föld a kettő.
-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ott csak gsync van, mint opció. Kipróbáltam mindkét opciót ott, a játékban is ki-be kapcsolgattam a vsync-et, de nem akarja az igazat. Majd ha lesz időm, végignyálazom az itteni hsz-eim, hátha beírtam ide, hogy anno mi volt a megoldás.
Amúgy ha már képfrissítés: a gépemben lévő panel frissítését lehet picit tuningolni 75Hz-re?
(#30370) Muerte: Így jár az, aki nem nyitott az újra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Hát én ehez a részéhez nem értek semmit sem.Volt kb.2 hónapig gsync-kes Asus 751-em,azon a Dying Light gyönyörűen tükörsimán futott vele,de más játékkal nem néztem.
-
Ájvé
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nem olyan rossz a kijelzője. Én mondjuk 1130€~366000 Ft-ot fizettem érte, türelmesebb lennék és vártam volna fekete péntekig akkor 1030€-ért is megkaptam volna. Max-q-t is mindig lesajnáljátok, mint írtam 1670 Mhz-re is képes felmenni, szóval nekem biztos bőven jó. CPU viszont egy kazán, pedig 8300H van csak benne.
(#30363) Medocsabi:
És mit? MSI amibe beleszakad a csavar (ha jól olvastam itt). -
Medocsabi
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Hogy te miket észre nem veszel
tuti te vagy a terminátor, keresed John Connort. -
Medocsabi
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Viszont cserébe az itthon kapható gépek közül a legjobb supporttal rendelkező !

-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Mint az egyik fő szagértőtől nem volt túl finom megnyilvánulás tőled, mivel korábban kért segítséget, de nem kapott senkitől sem. Mondta is hogy nem ért hozzá és nem hazudott, mint látható.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ha a jövőben csak ilyenek lesznek akkor ki kell rá találni valamit. Mondjuk lenyomatot kellene venni a púpról és azt kivágni a hűtőbordából, aztán feltölteni folyékony fémmel a jó tapadás miatt, majd összeforrasztani hogy az életbe ne jöjjön le többet. Kettő az egyben, megnőne a borda piaci értéke.

-
nimmrody
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Melyik modszert javasolnad erre ami hatekony is?
Koszonom
-
nimmrody
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Idei I7.
I7 8750H
Jo lehet erre a Grizzly?
Lehetne vele pasztazni?
Melegszik az a nyavajas proci es undervolt + paszta + hutopad kombo ebben bizok.
-
consono
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Annál azért csak erősebb, desktopon legalább is jobb... A MaxQ1060 nem csak kicsit jobb a 1050Ti-nál?
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ilyen SSD-ket ki lehet csípni ilyen áron, black friday nélkül is.

-
Raymond
titán
válasz
Darth_Revan
üzenetére

-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Már egy kicsit drágább a SSD-ebből is lesz bírság.

-
Muerte
Topikgazda
válasz
Darth_Revan
üzenetére
"A szerver túlterhelt,kérjük nézzen vissza később"
Ezeket minden évben eljátsza egy csomó bolt
Meg amit Raymond írt,van max 2db készleten,aztán "sajnáljuk elfogyott"..
-
Raymond
titán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Epp irtam a flash topic-ban hogy ez tul szep hogy igaz legyen. Valami gubanc lesz ott a vegen az ajanlatokkal vagy megrendelesekkel. Kettot talan leszallitanak aztan a tobbieknek megy a mail hogy "elfogyott" es hogy de lesz majd par nap/het mulva 2x aron. De ne legyen igazam.
-
Pocok256
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Huhh hát ez így elég szomorú :S
Mondjuk sosem játszok gyári kijelzőn de na jár a dádá keményen és a vega kártya miatt meg nagyon kell frissíteni a drivert mert elég komoly sebesség növekedéseket hoz.
Most láttam angol site on 620k körül ryzen 7 el ezt a helios konfigot annyiért már igencsak elgondolkodtató a dolog.
-
Medocsabi
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Dehogynem.Konzolon😁
-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Hát igen, azért ha valaki nem játszik fps-ekkel, és nem 120 / 144 Hz-es kijelzője van, akkor jól el lehet lenni az i5-tel. Nálam ugye 60 Hz a kijelző, oda fixálva az fps-t nem szokott gond lenni.
-
cyberkind
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Egynek, és ez megy/ment abban a topikban.
-
kreten67
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ahogy a régebbi főnököm monda mindig: amikor szembesítettük ,hogy milyen egy tetű tehetségtelen ember volt régen most meg ő lett a főnők --- "az régen volt most meg ez van " .
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Asztali gép fronton úgy is volt sokáig hogy elég játékra főleg egy K-s,de ott alapból 4 magos volt az I5 már 2.gen-től kezdve,mobilban meg mikortól lett 4 magos?, 6.gen-től talán,ha jól rémlik.
-
cyberkind
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Most annyi különbséggel megy az i7 vs i5 téma, hogy játékokban csak pár fps-sel lesz több ha játszol, az meg nem számít, na mindegy, ha összejön a zsé, én veszek egy másik lapost, januárban vagy valahogy úgy úgyis jön a 2060 is ami laptopos, az meg az i5 8300h egy baráti kombó lesz.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Simán! Még az alkatrészeket is át tudom úgy forrasztani, hogy nem látszik, hogy hozzá volt nyúlva

-
bandras54
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Csak annyira kell szetbontani, hogy szinte már semmi nem marad a "teknoben". Majdhogynem az utolsó komponens az alaplap.

-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Bejött a tipped, felvették. És nem értették, miért nem adták ide a boltba a saját garijegy formátumukat. Így most elküldték email-ben, ami 2021-ig szól.
Következő lépés, hogy hívom Dell apánkat, hogy írják ezt hozzá a Service tag-hoz.Szóval te is vettél egy AW-t? Milyet, mesélj. Lehet, egyszerre jelenünk meg Attilánál?

-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Megígérem nem pisilek bele a gépedbe!
Mit vettél? Ugye nem egy AW-t, amit ordenáré szopás szétszedni!
Hozhatod, ha meg van a mod-olt BIOS.

-
baro32
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Csaknem a Helios 500-at? az AMD-et?
-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ide hozattam Fehérvárra, ezek már nincsenek nyitva, abból gondoltam, hogy majd csak hétfőn lesznek. De akkor teszek ezzel egy próbát, köszi.
-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Hétvégén zárva vannak sajnos, ezért ment levél.
Balázzs: milyen oldalon lehet ezt megnézni? Lehet, az a WoT kód ezért járt volna mellé? Mert olyat kaptam.
-
Pocok256
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Mondjuk van TB 3 így külső vga megoldható ha kevés lenne.
Köszi az info eléggé elgondolkodtató. -
Pocok256
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ebbe a helios gépbe elvileg MXM kártya van meg rendes asztalu cpu ugyebár ?
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Na meg most rengeteg ajándék is jár ha új gépet veszel.

-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Itt azért van jó kijelző is,ez a 144Mz és 3 ms tényleg komoly-a G752VSK után is látom a különbséget,főleg FPS játékoknál.
Persze a játék csak mellék opció,akkor nem érdekes ez a rész.
Ezért írtam,van pár alig használt az aprón,400-450 ezer körül.A debreceni eladóval beszéltem,grafikus,asztalira vált. -
fefeda
csendes tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Puszi nekik akkor. Hirtelen így már nem is annyira vonzó, mint az elmúlt pár napban.
Nem sürgős, a fa alá megérkezzen. Vagy ha van értelme januárig végéig várni, akkor az is belefér.
Szívem legalsó bugyra bízik csak abban, hogy a fekete péntekezős napokban valami hasonlót leáraznak. -
Something_
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A BF eredetileg arrol szolt, hogy az aruhazak kiszorjak a beragadt keszletet karacsony elott, hogy friss arukeszletet tudjanak venni.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Amúgy látszódik, hogy megint arról szó la BF, hogy a "szemetet" kiszórják.
Gondolom a Predator G5 azért akciós, mert azt látják, hogy "elavult" 7700HK Kaby Lake CPU van benne és nem tud G-Sync-et (hála Istennek lusták utána nézni), a Helios 500 2600-as CPU-s modell meg gondolom nem igazán kelendő

8750H-s gépből egy se lesz akciós.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Jah az lemaradt hogy a Helios 500-as Predator szoftvere is buta mint a föld és nem lehet custom fan curve-t beállítani mint MSI és Gigabyte laposoknal.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futárcégek
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(G-syncel)

Ha csak a hűtést képen ide belinkeled tuti mindenki lebeszélt volna róla,aztán nézd meg, sehol nincs throttling.

Következő lépés, hogy hívom Dell apánkat, hogy írják ezt hozzá a Service tag-hoz.
Muerte