- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tapasztalt urak, ehhez mit szóltok?
How to Enable Ultra-Low Latency Mode for NVIDIA Graphics
Mozaik olvasásra:
"As NVIDIA explains, this feature builds on the “Maximum Pre-Rendered Frames” feature that’s been found in the NVIDIA Control Panel for over a decade.""only works with DirectX 9 and DirectX 11 games"
"This will potentially reduce your FPS. This mode is off by default, which NVIDIA says leads to “maximum render throughput.”
-
válasz
thwHUNter222 #39156 üzenetére
Nagyon sokat számít a pasztázás. Nekem az i7-8750H natúr megugrott sajnos 94-95 fokra is. Kapott +8 memóriát meg pasztázást szenyor Killhates jóvoltából, és a leggépigényesebb 2 órás sessionben Divison 2 és Wildlands közben is kerek 80 fok volt a maximum, még mindig keresem az álkapcsom...
-
CPU Core és Cache egyaránt -125mV mégis TS Bench próbán már 256M-nél is throttle-t kapok, nem prochot-ot. Észrevettem, hogy az IccMax érték:
11.00 - CPU Cache
128.00 - CPU CoreOkozhatja ez? Én tuti nem állítottam ezeket az értékeket, csak az Offset Voltage-t, de megmondjátok mit húzzak milyen irányba, megcsinálom. Egyébként Turbo Boost-hoz már nem merek nyúlni, mert Power Max: 100 W, Short Power Max: 110 W
-
Létezik bármi mód arra, hogy force-oljam egy korábbi nvidia driver újratelepítését?
A legutóbbi kettő okozott porblémákat, ennek ékes példája, hogy haverom gépén az eheti driver frissítés PUBG-ben brutál szaggatást eredményezett, majd ujratelepitette a Januárit és azóta megint ultrán játsza (Redditten is panaszkodnak rá bőven, neki mondjuk asztalija van) Nekem meg az Apex Legends ingyenes lószzar gépigényű játék low-on megy és sztem 20 FPS sincs meg, de hiába kerestem vissza az nvidia honlapjáról a 1060 notebook version frissítést (Januárit és tavaly Decemberit), a kompatibilitás ellenőrzésnél elbukik a dolog, és olyasmi hibaüzenetet kapok, hogy a driverrel a Windows nem kompatibilis....
-
válasz
undercover #32339 üzenetére
Csak 15 percig toltam a Wildlands-et kb, de a különbség látható volt...el se hiszem.
-
Létezik, hogy felnőtt férfi annyira retardált, hogy Throttlestop-ban azt hiszi az "Apply" és "Save" gombok elegek, és nem kell a "Turn On"-ra kattintani?
Igen, létezik. Bika úrfi jelenti.
Most pedig elásom magam, kár hogy hideg van és kemény a föld.
-
válasz
Raymond #32277 üzenetére
TS fo kepernyojen a "limits" mellett van a Throttle, az jelez be. Fura, eddig amig nem volt baj, a Prochot jelzett be elso fel oraban de nem volt FPS droppom, majd ment szepen minden, tette a dolgát, ezt ahogy mas is irta, en is megfigyeltem hogy az I7 8750H eloszor szepen felspanolja magat, majd visszanyugszik. Mostmar Prochot jelzest nem kapok, cserebe szivok.
Ekezetek miatt elnezest, telorol irok.
-
-
válasz
FLD1987 #31791 üzenetére
En a korabban irt gepet pont naluk vettem. Viszont azota felmentem a honlapra es latom jo nagy f@szok; az osszes 1060as Asust levettek (!!!!) es a lent irt arert most 1050es 4GB-t lehet kapni ehhez 8 Gb 2400 Mhz-s (tudtommal single channeles) memoriaval annyi, hogy van benne egy 120-as SSD, ja es nem is 144Hz-s IPS. Meg szerencse, hogy idoben elcsiptem azt az "alap" gepet.
Nem teged akartalak tamadni vagy az usanotebookot, ne vedd szemelyesnek, sot a honlapjukat is birom.Bocsanat az ekezetek hianyaert qwerty-rol sincs kedvem most ezzel idozni.
-
válasz
FLD1987 #31784 üzenetére
Az Usanotebook az egyik legdrágább már elnézést. A kiszolgálással és velük semmi bajom, nagyon jó arcok és értenek is hozzá, de bármikor bármit kerestem, náluk volt kb mindig a legdrágább. Csak akkor éri meg ott venni bármit is, ha van olyan ember aki gaming notebookot vesz hitelből, mert talán náluk van 0% THM-es...amit amugy szintén pénzügyi kultúrálatlanságnak tartok.
-
Well...én 396.900-ért a következőt vettem:
i7 8750H
8 GB DDR4 (2666 MHz)
GeForce GTX 1060 - 6 GB
1 TB 7200 RPM
17,3' 144 Hz IPS képernyőEhhez lehet venni szépen + 8GB memóriát és 500-as Samsung SSD-t és még akkor se jársz 500 ezernél, meg egy thermal pastet. De persze, aki i5-öt akar 1060-al 600 ezerből az vegyen azt, mindenki azt csinál a pénzével, amit akar.
-
válasz
Darth_Revan #31049 üzenetére
Kérlek, írdd meg ez a fantastic customer support melyik cégnél/üzletben volt! Köszönöm!
(elakarom az ilyen arcokat kerülni) -
válasz
Raymond #30870 üzenetére
Aham, kösznöm! Nem csodálom, hogy konyec a hűtés, a 8750H amúgyis minden configban magas értékeket produkál és a 'how to undervolt' videóknak gyakori főszereplői.
Egy Alienware árkategória rám amúgyse veszélyes, nézelődök-nézelődök, nyilván a legtöbbet akarom kihozni az alapgépből*, de azért 450 a teteje nagyon. (memóriát, ssd-t később úgyis veszek bele még)
-
Téves komment, elnézést! Nyugodtan lehet törölni!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest