Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsírkrétamen

senior tag

Help!
    A G14-em néha eldobja a külső billentyűzet-egeremet. Mostanság minden este pörög a CS2, elég idegesítő, hogy néha percekig eldobja az eszközeimet. A setup úgy néz ki, hogy a monitorba van bedugva minden usb-n, onnan pedig 1 usb kábel jön, ami jelenleg a laptop hűtő usb-jébe van bedugva (mert nem maradt több szabad port). Tök random, hogy mikor csinálja, sőt, van olyan, amikor magától mozog a karakter. A billentyűzet tuti jó, más gépen nincs baja. Emlékeim szerint már olyan is volt, amikor még csak a laptopon játszottam, hogy a laptop billenytűzetét is eldobta, amitől meg is ijedtem, se win gombra, se semmire nem reagált még talán a kikapcsoló gombra se (erre már nem emlékszem biztosan), majd másodpercekkel később megjavult. Az egeret meg csak szimplán eldobja, oda nem regisztrál be téves gombokat. Ez mitől lehet? Lehet a játék hibája? Böngészés alatt nem volt még ilyenem, de mondjuk böngészni nem is szoktam órákat, ez mondjuk egy 6 órás game session alatt mondjuk 2x jön elő.
    Ezzel lehet összefügg, hogy amikor indítom el a gépet, a laptophűtő be is kapcsol, de a beledugott billentyűzet pl nem, ha kihúzom és visszadugom akkor megjavul.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés