- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
válasz
KillHates #47848 üzenetére
"hagytam, hogy megvegyen egy olyan kártyát a gépébe ami nem fog működni"
elég sok tanácsot kértem ki tőletek, ugyan sokra nem kaptam választ, de az már az én bajom. Viszont az mindig bennem van, hogy az utolsó döntés az enyém. Ha megrendelek valamit, amiről végül kiderül, hogy szar, az már az én döntésem. Ha valaki megrendel egy olyan eszközt, ami nem jó, és velem fizettetné ki, az már lehet kérdéses.
Főleg azok után, hogy így ismeretlenül is mindenki téged ajánl ha probléma van. Persze szívnám a fogam a probléma után, de mindig benne van az ilyenekben hogy nem 100%-os az infó, hanem az ember a legjobb tudására hagyatkozik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Ukrajnai háború
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- További aktív témák...
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest