- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSunbro
kezdő
válasz
Dhampir
üzenetére
Én inkább azt javasolnám, hogy:
- Készíts egyéni Windows image-et. Ez nem azt jelenti, hogy a modern és felesleges appokat és szolgáltatásokat letiltod/törlöd. Ez nagyon kevés. Tudom, hogy 10/11 esetében is léteznek már meglévő, "kiherélt" Windowsok, mint a Tiny10/11, stb. De én jobban szeretem ha saját magam rakom össze a buildet. Ha igazán "lite" Windowst szeretne valaki, akkor nagyon sok időt kell rászánni, és jóval mélyebben kell a Windows-ban herélni. Nekem alsó hangon 1 év volt, mindenfajta kutatással, igények felmérésével, tényleges konfigurálásokkal, sok-sok teszteléssel. Előfordult olyan nap amikor töb tucatszor raktam újra a rendszert, mert EGY darab funkció nem úgy működött, ahogy szerettem volna. De csak egyszer kell összerakni. Aztán a kész image-et utána bőven lehet módosítani, de akkor már nem kell hozzá sok idő, hiszen az alapok adottak lesznek. A drivereket is át kell nézni, mert a "mindig a legújabb" sem feltétlenül a legjobb megoldás, ahogy Win update-ek esetén se. Én pl NVIDIA drivernek még mindig egy kb másfél éves drivert használok, az új driverekkel csak a gondok vannak. Semmiféle teljesítmény gondot nem érzékelek úgy, hogy természetesen próbálgattam újabb drivereket. De a legstabilabbnak a jelenleg használtat találom. Win update-ek is sokszor több kárt okoznak, mint hasznot...- Ha még szebb életet szeretne valaki, akkor Linux. Persze ez sem egyszerű, mert kismillió disztro van, hiába vannak kifejezetten gaming disztrok. Ahogy a kiherélt Windowsnál, ebben az esetben is igaz, hogy sok időt vesz igénybe a kutatás, a tesztelések, a Linux környezet megismerése, stb. De szerintem megéri.
Félreértés ne essék senkit nem akarok rábeszélni, hogy Linuxot használjon! Mindenki azt használja, ami beválik neki. Csupán ezek a videók annyira hasznosak, mint a fudoklónak dobott féltégla (no offense!)

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 65W Type C töltő
- Ultra 9 285H, 2.8K 120Hz OLED ! ASUS ZENBOOK 14 UX3405CA 32GB/1TB NVMe erős akkuva +SZÁMLA +GARANCIA
- Keresek: Acer Nitro ANV15 51 laptopot (konkrét gyári számmal)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 3th gen - i7-8650u
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Muerte