Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz laychi #105402 üzenetére

Hát 90 fok fölé simám nálam is kúszna a proci ha nem volna rajta nagy UV és vizes blokk. Asztali procit használok, a topikjában olyat hogy UV alig olvastam, mint inkább ennek az ellenkezőjéről sebesség mániákus oldalról. Más a hűtés felépítés is nálam inkább elnyúlt vízszintes felállás, asztalinál meg levegős kinézetben jó vastag függőleges kiterjesztés. i9-9900K esetén max amit láttam valakitől annál a tesztnél 13500 pont volt. Nálam meg 12000 körül. Más környezet. Szeretek tuningolni, de nem viszem túlzásba, degradáció, elhasználódás nem jöhet szóba. Meg mindig is vga volt a gyenge pontom. :)
    Az XTU-t az első gaming laptopomnál ismertem meg 2016-ban, azóta nem tudom elereszteni. Egyszerűen működik a mai napig amit oda beteszek. A vga-t régen nagyon tuningoltam, aztán volt pár rossz élményem, csak legyen valami, nem húzom a végletekig. Most meg már teljesen elengedtem jelen pillanat, van rá a magyarázat.
    [link] Ilyen van a proci alatt. Azt olvastam akár 15 évig eláll. :D Picit jobban hűt nálam a paszta szerű krémeknél, megérte.
    Én azért is szeretem használni a választottamat, mert ennél nagyobb szabadságot felhasználó egy laptop márkánál, típusnál sem élvezhet főleg ahogy haladunk előre az időben. Nem szeretem ha mindent a szájamba adnak, kell a mozgástér, jobban mint a teljesítmény. ;)

Új hozzászólás Aktív témák