- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM007
addikt
válasz
laychi #105402 üzenetére
Hát 90 fok fölé simám nálam is kúszna a proci ha nem volna rajta nagy UV és vizes blokk. Asztali procit használok, a topikjában olyat hogy UV alig olvastam, mint inkább ennek az ellenkezőjéről sebesség mániákus oldalról. Más a hűtés felépítés is nálam inkább elnyúlt vízszintes felállás, asztalinál meg levegős kinézetben jó vastag függőleges kiterjesztés. i9-9900K esetén max amit láttam valakitől annál a tesztnél 13500 pont volt. Nálam meg 12000 körül. Más környezet. Szeretek tuningolni, de nem viszem túlzásba, degradáció, elhasználódás nem jöhet szóba. Meg mindig is vga volt a gyenge pontom.
Az XTU-t az első gaming laptopomnál ismertem meg 2016-ban, azóta nem tudom elereszteni. Egyszerűen működik a mai napig amit oda beteszek. A vga-t régen nagyon tuningoltam, aztán volt pár rossz élményem, csak legyen valami, nem húzom a végletekig. Most meg már teljesen elengedtem jelen pillanat, van rá a magyarázat.
[link] Ilyen van a proci alatt. Azt olvastam akár 15 évig eláll.Picit jobban hűt nálam a paszta szerű krémeknél, megérte.
Én azért is szeretem használni a választottamat, mert ennél nagyobb szabadságot felhasználó egy laptop márkánál, típusnál sem élvezhet főleg ahogy haladunk előre az időben. Nem szeretem ha mindent a szájamba adnak, kell a mozgástér, jobban mint a teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest