- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem írtam, hogy olcsó. Fusd át még egyszer.
Google úgy működik, hogy azt találja, amit keresel. Ha beírod, hogy a 'világ legjobb bármi hiba' akkor azt lehet látni, hogy a legjobb is szar.
Az xbox kontroller messze jobb, mint a legtöbb. De mindenki a saját kárán szeret tanulni. -
Nem kell a gagyit megvenni, se olcsón, se drágán.
Nem 25+15 ezerbe kerül az adapteres XBox one kontroller, hülyeséget azért mellőzzük. [link]
20-asból van évekig egy jó kontrollered, így meg 20 ezerért két szar. Melyik is éri meg jobban?
Mivel a PC-s adapter nem BT, nem is fog menni más BT adapterrel.
Apróról pedig simán lehet 13-15 körül venni adapteres kontrollert is akár.Néhány éve vettem én is Forza Horizonhoz kontrollert és a mai napig tökéletes.
Szerintem fújj egyet, aztán gariztasd/cseréld őket Xbox kontrollerre, ha ez nem opció, akkor a kettőből össze lehet hozni egy működőt.
-
morfondőr
addikt
Ha egy kicsit keresgéltél volna: [XBOX ONE VEZETÉK NÉLKÜLI CONTROLLER (FEKETE) + ADAPTER WINDOWS 10 RENDSZEREKHEZ] [+ árukeresőn a többi] És ez még kicsit drága, láttam már 16-17-ért is, de ugye az árfolyamok kicsit elszálltak azóta. Ha kell másik kontroller, akkor azt már adapter nélkül is veheted, mert egy adapter 8 db. kontrollert kezel. Kb. két hónapja 14-ért vettem akciósan egy külön kontrollert, mert az előző kb. 3 év után elkezdett driftelni úgy mint a tiéd. Hogy ez játék órában mennyi, azt nem tudom, de több ezer óra az biztos.
Ja és kábelen ugyanúgy tudsz vele játszani, még elemet sem kell bele tenni. Az Xbox 360 kontrollerek voltak olyanok, hogy a vezeték nélküliek nem mentek kábellel, csak töltöttek.
Tölthető elemet meg töltőt pedig tetszőlegeset vehetsz, 5k körül biztos találni.
Akár hogy számolom nem jön ki 60ezerre! -
pacni120
tag
Én ezzel teljesen meg vagyok elégedve. Pc-hez használom, azzal nekem tökéletesen működik. X-boxom nincs, de nem tudom elképzelni, hogy gond lehetne vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Samsung G6 OLED 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest