- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Ha van rá lehetőséged, próbáld majd ki, hogy jól passzol-e a kezedhez!
Nekem tökéletes, de aránylag kisebb kezem/tenyerem van, és láttam már külföldi fórumon olyan véleményt, akinél pl. a méreten bukott meg a kontroller (a virsliujjaival nem tudta rendesen használni, mert a D-pad, a dedikált gombok és a stickek is kisebbek/szűkebbek, mint amit a Dualshocknál megszokott - sajnálta különben, mert a PS kontrollerekkel összevetve több dologban is szimpatikusabb volt neki a 8BitDo kütyüje).Illetve a tartósságáról nem tudok mit mondani, mert december közepén vettem az enyémet. Azért gyanítom, hogy a régi logik életidejét nem feltétlenül fogja tudni. Igaz, ez már sanos az új logitech cuccokról sem mondható el. (Nekem is volt anno pl. Logitech MX500 és 510-es egerem, amik mindent bírtak, az egyik még közel húsz év után is működne, míg az újabb termékeik... hagyjuk...)
-
chatran
őstag
Én F510-ről váltottam Xbox kontroller-re, viszonylag hamar átszoktam az új analóg elrendezésre. Ha rákeresel a nevemre, írtam is róla pár sort.
Ha kicsit visszaolvasol, az egyik fórumtárs vett hagyományos analóg kialakítású vezetékes Xbox kontrollert.
Van 2 ps4 kontrollerem is, de azért vettem külön Xbox kontrollert, mert nekem fontos volt, hogy adott játékokban működjön a rezgés, ez is hozzá tud tenni a játékélményhez. -
Guitar14
senior tag
"porladás" alatt mit értesz? Elkezdett ragadni a gumi vagy hullik szét darabjaira?
Ha PC-re kötnéd akkor inkább Xbox kontrollert javaslok, nem kell szenvedni annyira az összekötéssel és a gombok is reprezentálják mit is kéne nyomni.
Akár microsoft vagy azok kábeles alternatívái. (PDP, PowerA, Nacon, 8bitdo)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Honor Magic5 Pro garanciális
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Huawei Watch GT 4 46 mm
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest