Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gothmog
üzenetére
Néztem én is ezt a kontrollert, vacilláltam is rajta kicsit, nekem volt előtte 2 db Xbox360-as kontrollerem, meg a Spectra, amit tavaly vettem, így végül a hagyományos elrendezés mellett döntöttem. Én is csak a vezetékesek között keresgéltem, mindegyik az volt eddig, vezeték nélküli nálam sem opció.

A D-pad nyomáspontjával az Ultimate-en sincs gond, pontos, csak nekem az a furcsa, hogy a kontroller házában kivágott részben picit így lötyög, de azt olvastam, hogy a 8BitDo-k azok ilyenek, valaki épp ezért szereti őket. A Spectrán itt semmi "holtjáték" nincs.
Az alján lévő programozható gombok nekem is nagyon bejönnek, ez már adta a fentebb említett kontrolleren is, az analógok függőleges lenyomását szoktam beállítani ezekre.
Én jobban örülnék a cserélhető kábelnek, a Spectrán eleve ilyen csatos megoldással volt kialakítva, az az életben nem lazul ki, max. kiszakad az aljzattal együtt.
, de a gyári kontrollerekről valóban olvasni ilyen problémát.Ezen a kábelen nekem az a furcsa, hogy semmilyen védelem nincs, még egy ilyen bumszli sem, ahogy kijön házból.
Tehát ilyen:
Próbáltad esetleg ezt a gamepad tester nevű oldalt? Üzembe helyezés után 1,1-1,2%-ot mutatott nekem a bal és jobb oldali analóg karokra, de 2 nap múlva újratesztelve már 10% körüli mindkettő.
Problémám nincs, csak furcsa.
Meddig számít ez egyébként jónak, tudja valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Parfüm topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Spórolós topik
- iPad topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de a gyári kontrollerekről valóban olvasni ilyen problémát.
Problémám nincs, csak furcsa.