Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
methos80
csendes tag
Akkor mondom
Tehát felhívtam a logitech ügyfélszolgálatát, a hölgy az mondta hogy valószínű hogy nem lesz baj de lehet lehet hogy összeakadnak (szó szerint ezt mondta)...meg hogy mi még nem teszteltük de nekem úgy kellene csinálni hogy az egyik usb csatit előre a másikat hátra dugom be a gépbe, így valószínű hogy így nem akadnak össze.......,,szóval ha megveszem , teszteljem ÉNNN!!! Na nem!! visszamondtam a megrendelést és rendeltem ilyet: http://www.pcx.hu/termek/microsoft-jr9-00010-fekete-jatekvezerlo-78571 ..amit ajánlottatok.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 4Hónapos Apple iPhone 17 Pro 512GB Silver 1OO% ! még 8 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 11 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát felhívtam a logitech ügyfélszolgálatát, a hölgy az mondta hogy valószínű hogy nem lesz baj de lehet lehet hogy összeakadnak (szó szerint ezt mondta)...meg hogy mi még nem teszteltük de nekem úgy kellene csinálni hogy az egyik usb csatit előre a másikat hátra dugom be a gépbe, így valószínű hogy így nem akadnak össze.......,,szóval ha megveszem , teszteljem ÉNNN!!! Na nem!! visszamondtam a megrendelést és rendeltem ilyet: http://www.pcx.hu/termek/microsoft-jr9-00010-fekete-jatekvezerlo-78571 ..amit ajánlottatok.