- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inkubator
aktív tag
fatalerror: Neked is az a problémád ami nekem volt, hogy nem tudtam a 2 változat között dönteni. Erre a legjobb orvosság, ha szétnézel a környezetedben hogy kinek van xbox és kinek van f310 kialakítású gamepadja (akár itt ph-n akár a boltokban bemutatódarab konzolhoz csatlakoztatva) és mindkettő verzióval játszol egy félórát, órát. Ennyiből már rá lehet jönni hogy neked melyik kialakítás tetszik.
Game-over: Chealstream-et 8000 felett nem éri meg megvenni szerintem. Hamar kopik a festéke. Ha fogsz egy Xbox 360-ast és utánna egy Chillstream-et akkor érződik hogy 360-as külseje elnyújtottabb, kényelmesebben fogható. Csak akkor vegyél Chill-t ha 4000-4500ft-ért be tudod szerezni és nem zavar a rezgés hiánya. Azért szerintem nem mind1 fifánál hogy amikor rugsz egy kapufát akkor megrezeg a kezedben váratlanul vagy sem. De lehet én vagyok túl igényes ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest