- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Oreg_Nene
tag
Egyelőre ps2 pakk nem eladó, megtartom most hogy van hozzá Tekken 5
-
turho
addikt
válasz
Oreg_Nene
üzenetére
Üdv!
Úgy hozta az élet, hogy a fiam xbox-alaplapja és tápegysége elköszönt.
Lehet hogy érdekelne a box joy nélkül, de megkérdezném: biztos vagy benne hogy nem alaplaphibás? Illetve milyen verzió? Volt benne chip valaha is?
Vettem egy alaplapot de azzal átvágtak rendesen, sárvárról kilopott 1.0 xbox, demoverzió, soha nem is képes játékfuttatásra.
Plíz pü és beszélünk.
[Szerkesztve] -
Oreg_Nene
tag
Gamecube + memóriakártya + Def Jam Vendetta + 2 joy (1 eredeti + 1 utángyártott, esetleg megoldható 2 eredetivel is ) = 22k
Xbox /chipmentes/ Live-ra kitűnően alkalmas + 1 gyári ms joy + Halo + Midtown Madness 3: dvd-rom hibás benne, semmiféle lemezt nem hajlandó felismerni, pedig egy alig használt modellről van szó (tudok mellé adni pár xbox live demo kupont, bár nem tudom működnek-e még) = 20k (joy nélkül 15k)
Playstation 2 (slim) + 1 eredeti joy + 1 eredeti sony memcard + 2 eredeti játék: Gran Turismo 4, Metal Gear Solid 3 (ha érdekel külön van még bontatlan sony joy + 6k/db áron) = 42k -
Totis
aktív tag
válasz
Oreg_Nene
üzenetére
Ezt nem értem

Mi érdekelne? RAM, VGA...
Tényleg szép volt a táska csak nekem nem jött be. Szerintem nem X-Box-nak való. Utcára, suliba jó lett volna. Csak hátizsákot hordok.
Vettem helyette egy másikat. Az is official licenced.. Ugyan az a gyár csak merevebb és pont belefér X-Box, 2 kontroller, pár játék.
[Szerkesztve] -
Biriboyka
senior tag
Gamecube csippelt?
-
Totis
aktív tag
Szia!
Gondolom használt cuccokat nem számolsz bele X-Box-ba.
Azért adom a linket: [link]
Mondjuk a táska már nincs meg.
Üdv:
Totis -
Oreg_Nene
tag
up
-
Oreg_Nene
tag
Gamecube + memóriakártya + Def Jam Vendetta + 3 joy (1 eredeti + 2 utángyártott, esetleg megoldható 2 eredetivel is ) = 25k
Xbox /chipmentes/ Live-ra kitűnően alkalmas + 1 gyári ms joy + Halo + Midtown Madness 3: dvd-rom hibás benne, semmiféle lemezt nem hajlandó felismerni, pedig egy alig használt modellről van szó (tudok mellé adni pár xbox live demo kupont, bár nem tudom működnek-e még) = 22k
Playstation 2 (slim) + 1 eredeti joy + 1 eredeti sony memcard + 2 eredeti játék: Gran Turismo 4, Metal Gear Solid 3 (ha érdekel külön van még bontatlan sony joy + 6k/db áron) = 43k
Természetesen megtekinthetöek közös egyeztetés után -
Oreg_Nene
tag
Van még egy ps2 is eladó:
- slim ps2
- 1 eredeti joy
- 1 eredeti sony memcard
- 2 eredeti játék: Gran Turismo 4, Metal Gear Solid 3
43k -
turho
addikt
Up
-
turho
addikt
válasz
Oreg_Nene
üzenetére
Beszéltem Zsolti barátommal, de pont van egy ilyen roncsa a számomra és haveri áron, szóval köszi de kihagyom inkább, nem vagyok nagyon eleresztve...
Mindenevő LG-k meg tényleg jók, és már pár XBOX-ot megmentettek a drága lehúzós szervizesek karmaitól (jókis ''felújított 1 hónapig menő cseredrávok''), szóval jó érzés hogy nem egyszerűen, de ilyet is lehet készíteni.
(Öcsém keresne GC-t de erős az ára szerinte, 13-ba megáll egy használt, a memkari meg 3 k használtan....chip van benne? Bár az ár függ az állapottól, származástól is. Amúgy jársz még az xboxklub.hu-ra?)
Up
-
Oreg_Nene
tag
Up - a két csomag együtt 45k
-
Oreg_Nene
tag
Nos akkor válaszolnék a felmerült kérdésekre:
X-box: nem sokat ment, 2003-09-16 a gyártási dátuma
- gyári s joy hibátlan
- WD hdd inside
- dvd drive: Samsung SDG-605 Samsung/Toshiba 2005 júniusi gyártású (kb 5-6 órát mehetett), gondolom könnyebben javítható mert nem döglődve adta meg magát, hanem egyik pillanatról a másikra.
- játékok külön is vihetőek persze
- van hozzá átalakított tápkábel (110v -> 220v)
Turho: mondjuk rakhatsz bele egy mindenevő Lg-t
Gc:
- lila szín
- doboza sajnos nincs már meg
- 1 gyári nintendo + 2 utángyártott (az egyik Saitek)
- van hozzá átalakított tápkábel (110v -> 220v)
- joyból van választék vihettek gyári lilát vagy gyári feketét, mindkettő hibátlan
- szép állatpotban, nincs rajta lábnyom
- kipróbálás természetesen lehetséges emberi körülmények között (ne kelljen 3 órát utaznom
)
Ha valamit kifelejtettem szóljatok -
Oreg_Nene
tag
up
-
Oreg_Nene
tag
Gamecube + memóriakártya + Def Jam Vendetta + 3 joy = 25k
Xbox /chipmentes/ Live-ra kitűnően alkalmas + 1 gyári ms joy + Halo + Midtown Madness 3: dvd-rom hibás benne, semmiféle lemezt nem hajlandó felismerni, pedig egy alig használt modellről van szó = 22k
Cserébe jöhet középkategóriás agp-s vga vagy készpénz
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bestbuy játékok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PLC programozás
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- gc-t többre tartom, szereztem mostanában úgyis hozzá pár gammát kölcsönbe.

)