- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
nekem nem volt gond a magas fsb-vel.

lanpartyn ment a gépem folyamatosan 12-14 órákat 11*230-as beállítással szinkronban. nem indult újra, nem lépett ki egyetlen játék sem. pedig ha valamikor sokat játszottam, hát az a lanpartyn volt.
Robekri: nálad meg főleg nem értem, hisz nekem is 8rda+ lapom volt. -
zsoltee10
addikt
nekem se fért el a zalman, de nekem a 8rda+ nem volt moddolva, a VDD 1,55V volt, szal nem melegedett vészesen.

Ha már ilyen topic van, akkor beírom ide, hogy az én Gab-féle proci mennyit ment.
3200+ órajelen 1,4V-n használtam, kevesebbet nem tudott adni a lap.
2530mhz-n 1,65V-n ment, futtattam tesztet 236-os fsb-vel 2,6ghz-n is 1,7V-n próbaképpen.
most, hogy a64-m van, össze tudom hasonlítani a teljesítményt.
nos, akkor nézzük:
metabench 2,6ghz-n bartonnal: 9649 pont. super pi 1M teszt 2,6ghz-n asszem 39s alatt futtott le, de ez nem biztos.
metabench A64 3000+ 2,4ghz-n 96xx pont, super pi 1M: 37s.
vagyis a 2,4ghz a64 a szintetikus tesztekben (3dmarkot nem néztem) veri a 2,6ghz bartont, de nem sokkal. alkamazások alatt persze jóval nagyobb lenne a különbség, mint ahogy fleSs tuning cikkjében is jól látható.
összességében nagyon jó cucc egy 2,5ghz barton, de egyáltalán nem bántam meg, hogy a64-t vettem. ktávolról sem melegszik annyira az a64, mint a barton.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs