Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
herion
tag
Elég halott a topik, de azért leírom hogy jártam.
Nem szoktam ilyen szürkepiaci kulcsos oldalakon vásárolni, inkább kivárom a leárazásokat ha sokallom a pénzt egy játékért. 2 hete viszont úgy adódott, egyik barátomnak, hogy tudjunk együtt játszani megvettem (volna) egy játékot G2A-n.
Sóherkodtam, és be is szívtam rendesen. Megbízhatónak értékelt eladó, globális kulcs, fél ár, kell ennél több?
Igen ám, csak a kulcs nem volt készleten az eladónál. Ennek ellenére mégis árulta a semmit. A visszatérítés 6 órán belül megtörtént. Mármint csak egy emailben. A pénzre azóta is várok, ugyanis a szabályzat szerint akár 28 napig is simán ülhetnek a pénzen.Úgy tűnik ezt be is tartják, mert 15. napja hogy a közel 8 ezer forintomat még mindig nem kaptam vissza.
Lehet ennél szánalmasabb egy oldal, hogy hetekig ül egy károsult pénzén, esetleg még meg is forgatja, és csak utána adja vissza? Szerintem nem.
Oké ott a shield, de aki 2 évente egyszer vesz valamit, az nem fog előfizetni shield-re.
Na mindegy, nálam ez a moslék oldal végleg elásta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Battlefield 6
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz + Számla + Garancia
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest