- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
herion
tag
Elég halott a topik, de azért leírom hogy jártam.
Nem szoktam ilyen szürkepiaci kulcsos oldalakon vásárolni, inkább kivárom a leárazásokat ha sokallom a pénzt egy játékért. 2 hete viszont úgy adódott, egyik barátomnak, hogy tudjunk együtt játszani megvettem (volna) egy játékot G2A-n.
Sóherkodtam, és be is szívtam rendesen. Megbízhatónak értékelt eladó, globális kulcs, fél ár, kell ennél több?
Igen ám, csak a kulcs nem volt készleten az eladónál. Ennek ellenére mégis árulta a semmit. A visszatérítés 6 órán belül megtörtént. Mármint csak egy emailben. A pénzre azóta is várok, ugyanis a szabályzat szerint akár 28 napig is simán ülhetnek a pénzen.Úgy tűnik ezt be is tartják, mert 15. napja hogy a közel 8 ezer forintomat még mindig nem kaptam vissza.
Lehet ennél szánalmasabb egy oldal, hogy hetekig ül egy károsult pénzén, esetleg még meg is forgatja, és csak utána adja vissza? Szerintem nem.
Oké ott a shield, de aki 2 évente egyszer vesz valamit, az nem fog előfizetni shield-re.
Na mindegy, nálam ez a moslék oldal végleg elásta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Weller PU 81 állomás + WSP 80 páka szett + Extrák (Keveset használt!)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- I7-8700 / 16gb ddr4 /Xfx Rx 5700xt/Ssd/Hdd
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4577
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest