Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
herion
tag
Elég halott a topik, de azért leírom hogy jártam.
Nem szoktam ilyen szürkepiaci kulcsos oldalakon vásárolni, inkább kivárom a leárazásokat ha sokallom a pénzt egy játékért. 2 hete viszont úgy adódott, egyik barátomnak, hogy tudjunk együtt játszani megvettem (volna) egy játékot G2A-n.
Sóherkodtam, és be is szívtam rendesen. Megbízhatónak értékelt eladó, globális kulcs, fél ár, kell ennél több?
Igen ám, csak a kulcs nem volt készleten az eladónál. Ennek ellenére mégis árulta a semmit. A visszatérítés 6 órán belül megtörtént. Mármint csak egy emailben. A pénzre azóta is várok, ugyanis a szabályzat szerint akár 28 napig is simán ülhetnek a pénzen.Úgy tűnik ezt be is tartják, mert 15. napja hogy a közel 8 ezer forintomat még mindig nem kaptam vissza.
Lehet ennél szánalmasabb egy oldal, hogy hetekig ül egy károsult pénzén, esetleg még meg is forgatja, és csak utána adja vissza? Szerintem nem.
Oké ott a shield, de aki 2 évente egyszer vesz valamit, az nem fog előfizetni shield-re.
Na mindegy, nálam ez a moslék oldal végleg elásta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest